Tuesday, June 9, 2020

vivo X50 Pro + accepteert reserveringen op 16 juni

De vivo X50-serie die deze week is uitgebracht, bevat drie mobiele telefoons: vanille vivo X50, vivo X50 Pro en vivo X50 Pro +. Hoewel de eerste twee onmiddellijk in China kunnen worden geboekt, is de eerste informatie over de beschikbaarheid van de krachtigste drie vaag "juli".
Nu X50 Pro + op de website van de Chinese online winkel JD.com (D.com) verschijnt, kunnen we meer krijgen. Het zal beginnen met het accepteren van pre-orders op 16 juni en de bestelling verwijst naar daadwerkelijke verzendingen begin volgende maand, hoewel er nog geen specifieke datum is opgegeven.
De prijs van de 8 / 128GB-versie begint bij 4.998 yuan ($ 700), terwijl de 12 / 256GB-optie van Gravity Blue of Camel Leather (kleur vertaald door de machine) tot 5.998 yuan ($ 840) kost.
vivo X50 Pro +
De vivo X50 Pro + verschilt van de niet-Plus-versie. De 50 MP-camera is uitgerust met de nieuwe ISOCELL GN1 1 / 1.3 "-sensor van Samsung. Helaas is de module te zwaar om de kruiskoppeling van Vanilla Pro te stabiliseren, dus gebruikt hij conventionele OIS .
Er is ook een periscoopschieter met 8 MP-sensor op de achterkant en een andere - een 8 MP-camera met ultrabrede en macrofuncties.
We verwachten ook dat vivo de telefoon binnenkort op zijn website zal vermelden - hoewel we de basisspecificaties hebben verkregen, zijn er nog enkele onzekerheden, zoals de exacte batterijcapaciteit, grootte en ondersteunde netwerkfrequentiebanden.
>>>>>>>>>>>> Batterij van mobiele telefoon

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...