Monday, June 15, 2020

OnePlus 8 Pro wordt vandaag in India gelanceerd vanaf Rs 54.999

OnePlus 8 Pro wordt vandaag voor het eerst in India verkocht. De telefoon wordt vandaag voor het eerst in het land uitgebracht, maar het is interessant dat de telefoon oorspronkelijk een paar weken later zou worden uitgebracht. Nadat OnePlus de verstoring van de supply chain als gevolg van lock-in effectief heeft opgelost, zal het nu proberen de beschikbaarheid van OnePlus 8 Pro-apparaten de komende dagen te vergroten.
De langverwachte OnePlus 8 Pro begint vanaf 12 uur 's middags met speciale beperkte verkopen via Amazon en OnePlus. Deze informatie wordt een welkom bericht voor veel enthousiaste kopers die graag OnePlus 8 Pro willen kopen.
De telefoon is uitgebracht in verschillende opslagversies.Het instapniveau 8 GB + 128 GB kan online en offline worden gekocht in de kleuren Onyx Black en Glacial Green voor een prijs van Rs 54.999. De high-end versie met 12 GB RAM en 256 GB opslag kost Rs 59.999. Deze variant is verklaard
Doek zal verkrijgbaar zijn in agaatzwart, ijsgroen en ultramarijnblauw via alle online en offline kanalen.
OnePlus 8 Pro heeft qua specificaties een aantal krachtige interne componenten, waaronder de camera. De kern van de opstelling is een 48-megapixel Sony IMX689-hoofdlens, naast de andere een 48-megapixel ultrabrede lens met een gezichtsveld van 120 graden. Beide zijn gecombineerd met een 8-megapixel telelens en een 5-megapixel filter. Aan de voorkant hebben we een Sony IMX471-lens met een sensorgrootte van 16 megapixels.
OnePlus 8 Pro ontving ook de krachtigste chipset van Qualcomm tot nu toe, de Snapdragon 865 SoC, die is gekoppeld aan maximaal 12 GB RAM en 256 GB opslag op basis van uw model en het model dat u kiest. OnePlus 8 Pro gebruikt ook een grote Fluid A van 6,78 inch groot.
MOLED-paneel kan QHD + -resolutie bereiken bij 120Hz. De pixeldichtheid van het paneel is 513ppi en de beeldverhouding is 19,8: 9.
Het ondersteunt ook levendige HDR10 + -ondersteuning om de visuele ervaring te verbeteren bij het bekijken van films en het spelen van games.

1 comment:

  1. PAS OP! Ze gebruiken de Algemene Voorwaarden van een ander bedrijf. Dit bedrijf is op geen enkele manier gelinkt aan Accuden.nl!

    Pas op voor deze oplichters!

    BEWARE! They use the Terms and Conditions of another company. This company is in no way linked to Accuden.nl!

    Beware of these scam artists!

    ReplyDelete

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...