Wednesday, June 10, 2020

Google heeft de eerste openbare bèta van Android 11 uitgebracht

Google heeft de eerste openbare bèta van Android 11 uitgebracht. Als vervanging van de geplande release tijdens de Android 11 Beta-release show die oorspronkelijk gepland was voor 3 juni, is de eerste bèta van Android 11 stilletjes uitgebracht via een aankondiging op de officiële Google Developer-blog.
Kan je telefoon Android 11 Beta gebruiken?
Android 11 bèta is momenteel alleen compatibel met het Pixel 2-duo en daaropvolgende modellen. Hier is de eerste openbare downloadbare Android 11
De volledige lijst met bètatelefoons:
Pixel 2 en Pixel 2 XL
Pixel 3 en Pixel 3 XL
Pixel 3a en Pixel 3a XL
Pixel 4 en Pixel 4 XL
Android 11: nieuwe functies
Google verdeelt ruwweg alle nieuwe Android 11-functies in drie categorieën mensen, bedieningselementen en privacy. Dit is hun hele doel:
mensen
Nu is er een speciaal gedeelte bovenaan de schaduw, waarin de gespreksmelding wordt weergegeven. Donkey ziet nu dialoogspecifieke bewerkingen, zoals het openen van het dialoogvenster in de vorm van bubbels, het maken van snelkoppelingen voor dialogen op het startscherm en zelfs het instellen van herinneringen. Instant messaging- en chat-applicaties zijn nu geconverteerd naar Bubbles-formaat in Android 11. Met Bubbles kun je dat wel
Houd het gesprek op het scherm. Met toetsenbordsuggesties kunnen apps voor automatisch aanvullen veilig contextspecifieke vermeldingen in de suggestiebalk weergeven. Dit is in wezen een intelligente antwoordfunctie.
Android 11 heeft een visuele cortex op het apparaat. Wanneer iemand de telefoon gebruikt via spraakopdrachten, kan deze de scherminhoud en -context begrijpen. Daarbij genereert de telefoon met Android 11 tags en toegangspunten voor toegankelijkheidsgerelateerde opdrachten.
Controle
Houd de aan / uit-knop ingedrukt om de lade "Apparaatbeheer" te openen, waar u alle aangesloten apparaten kunt bedienen.
Er is nu een speciale mediabedieningskaart die streams kan afspelen die lokaal op de telefoon worden afgespeeld, streams die op externe apparaten worden afgespeeld en die eerder kunnen worden hersteld
De volgorde van het muziekgesprek is hetzelfde als de oorspronkelijke afspeelvolgorde. Het is ook gemakkelijker om het apparaat in te schakelen waarop de muziek wordt afgespeeld.
privacy
Android 11 brengt een nieuwe functie waarmee gebruikers tijdelijke eenmalige toegang kunnen verlenen tot de microfoon, locatie, camera, enz.
Als de gebruiker de applicatie lange tijd niet gebruikt, zal Android 11 automatisch alle machtigingen voor de applicatie resetten.
Ontwikkelaars moeten nu in 2021 wijzigingen aanbrengen, waarvoor de applicatie toestemming van de gebruiker moet krijgen, zodat deze toegang heeft tot de locatie op de achtergrond.
>>>>>>>>>>>> Batterij van mobiele telefoon

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...