Sunday, June 14, 2020

Android 11 zal uiteindelijk de beperkingen voor video-opnames beëindigen

Android heeft lange tijd video-opnamebestanden beperkt tot 4 GB. Deze waarden kunnen nu gemakkelijk binnen enkele minuten worden bereikt, omdat er al veel apparaten zijn die 4K of zelfs 8K kunnen opnemen.
Met de komst van Android 11 verdwijnt deze beperking uiteindelijk. Deze beperking werd afgeschaft in de eerste bètaversie van deze versie van het besturingssysteem en is nu volkomen absurd.
Google heeft aangekondigd voornemens te zijn de beperkingen op het maken van videobestanden in 2019 niet te beëindigen. Kijk, een half jaar later vervulde de belofte de vreugde van de gebruiker.
Niet alle applicaties hebben de beperkingen voor het maken van videobestanden opgeheven
Hoewel Android 11 de beperkingen op het genereren van bestanden heeft opgeheven, kan niet iedereen het gebruiken. Nu dragen degenen die cameratoepassingen ontwikkelen de last, maar weinig mensen hebben dergelijke maatregelen genomen.
-Een duidelijk voorbeeld is Google Chamber. Het personeel van de Android Police-publicatie zei dat zodra de 4 GB is bereikt, de Google-app zelf het bestand nog steeds zal splitsen.
Aan de andere kant zei dezelfde bron dat de door Mark Harman ontwikkelde Open Camera al bestanden kan maken zonder beperkingen voor de grootte. Dit laat zien dat het nu de ontwikkelaars zijn die hun applicaties moeten aanpassen voor deze nieuwe maatregel.
Aangezien de eerste bètaversie van Android 11 deze week werd uitgebracht, is het normaal dat de nieuwigheid nog steeds niet veel te zien is. Er wordt echter verwacht dat de definitieve versie in eerste instantie voor het publiek zal worden vrijgegeven, en deze beperking zal in de meeste cameratoepassingen verdwijnen.
Wanneer wordt Android 11 uitgebracht?
Uit de geschiedenis van Google komt in augustus de definitieve versie van Android 11. Zoals altijd zal de Pixel-smartphone de eerste smartphone zijn die deze update ontvangt.
Van daaruit wordt de taak overgedragen aan de fabrikant. Als u op de lijst met verwachte modellen staat, kan het, afhankelijk van uw smartphonemerk, enkele maanden duren voordat Android 11 wordt ontvangen.
>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mobiele telefoon batterij

1 comment:

  1. PAS OP! Ze gebruiken de Algemene Voorwaarden van een ander bedrijf. Dit bedrijf is op geen enkele manier gelinkt aan Accuden.nl!

    Pas op voor deze oplichters!

    BEWARE! They use the Terms and Conditions of another company. This company is in no way linked to Accuden.nl!

    Beware of these scam artists!

    ReplyDelete

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...