Tuesday, June 16, 2020

Android 11 vereenvoudigt het instellen van de telefoon en het delen van inhoud

Na een korte vertraging om meer belangrijke stemmen te laten horen, toonde Google eindelijk Android 11 Beta aan de mobiele wereld. Nu het platform min of meer heeft besloten welke nieuwe functies het zal hebben, is dit bijna een signaal voor fabrikanten en ontwikkelaars om actie te ondernemen. Natuurlijk heeft Google niet alle inhoud onthuld die moet worden onthuld, en slechts enkele enthousiaste Android-hobbyisten merken het nu op.
Gezien meerdere Android-telefoons van verschillende fabrikanten, is een upgrade van iPhone naar een andere telefoon niet altijd gemakkelijk, wat anders is dan de iPhone.
Natuurlijk probeert Google-Direct deze bewerking te vereenvoudigen door gebruikers toe te staan ​​hun instellingen in hun cloud op te slaan, en nu doet het vergelijkbare dingen voor een enkele applicatie. De nieuwe Block Store-functie slaat de authenticatie- of inloggegevens van de gebruiker op, zodat dezelfde applicatie die op een andere telefoon is geïnstalleerd met hetzelfde Google-account, deze automatisch in de applicatie zal inloggen.
Maar wat als u de app al hebt geïnstalleerd en alleen bent ingelogd of geregistreerd? Met de "-key" -functie van Android 11 kunt u dit eenvoudig doen via uw Google-account zonder andere inlogopties te verstoren. Klinkt veel als de Apple-inlogversie van Google.
De langgeruchten nieuwe functie van Android is "Sharing in de buurt" (Sharing in de buurt), het platform is de afgelopen jaren in een staat van ineenstorting geraakt. Dit kan uiteindelijk verschijnen op Android 11, waardoor gebruikers bestanden eenvoudig en snel kunnen delen via Bluetooth en ad-hoc wifi-verbindingen.
Natuurlijk maken mensen zich zorgen over beveiliging en privacy, vooral als het gaat om het opslaan van inloggegevens, zelfs in de cloud van Google. We zullen moeten afwachten om te zien hoe populair deze functies zijn, vooral voor applicaties en services die mogelijk nog steeds hun eigen accounts willen beheren.
>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mobiele telefoon batterij

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...