Thursday, May 28, 2020

OxygenOS 10.3.4 lost bugs op OnePlus 6 en 6T op en verbetert de stabiliteit

De OnePlus 6 en 6T zijn al begonnen met het accepteren van een nieuwe update, OxygenOS 10.3.4. De update heeft OTA (over-the-air download) op deze twee apparaten geïmplementeerd en nieuwe beveiligingspatches opgeleverd.
Beide apparaten ontvangen in mei Android-beveiligingspatches. Bovendien brengt deze update een nieuwe versie van OnePlus Launcher naar beide apparaten. Dit is versie 4.1.6, met een nieuw multitasking-menu.
OnePlus wees erop dat ook enkele "telefoon" -problemen zijn opgelost. Als er een probleem is met het standaardland bij het kiezen van een hulpnummer terwijl SIM 2 aan het roamen is, is dit probleem opgelost.
Een "work-life balance" -functie is toegevoegd om te helpen bij het stellen van prioriteit aan meldingen en het verstandig toewijzen van tijd, hoewel deze functie alleen beschikbaar is in India. De sectie "Epic Games" toegevoegd, een andere functie die alleen beschikbaar is in India en gerelateerd is aan Game Space.
OxygenOS 10.3.4 lost meerdere bugs op en verbetert de stabiliteit van OnePlus 6 en 6T
Het belangrijkste is dat OxygenOS 10.3.4 verschillende fouten in de OnePlus 6-serie zal oplossen. Na deze update is de algehele systeemstabiliteit verbeterd.
OnePlus geeft niet aan dat dit een gefaseerde lancering is. Een beperkt aantal gebruikers zal het onmiddellijk ontvangen en binnen enkele dagen zal de lancering breder zijn. Als alles volgens plan verloopt, volgt het.
Als OnePlus tijdens dit proces fouten tegenkomt, stopt deze update. Het is een keer gebeurd, dus het is mogelijk. OnePlus wees er ook op dat als je deze update wilt afdwingen, je geen VPN kunt gebruiken.
Deze update is niet gebaseerd op regionale of enige andere update. Het maakt niet uit waar de gebruiker zich bevindt, het wordt willekeurig naar een klein aantal gebruikers gepusht.
De omvang van deze update weten we nog niet. Gezien deze veranderingen mag het niet te groot zijn. We schatten ongeveer 100 MB, maar we moeten afwachten.
OnePlus 5 en 5T hebben pas onlangs Android 10 ontvangen
Deze update volgt de komst van Android 10 naar OnePlus 5 en 5T. OnePlus 6 en 6T rocken al lang op Android 10 en de vorige line-up heeft het nu ook.
OnePlus 8 en 8 Pro zijn inderdaad nog steeds de prioriteiten van het bedrijf omdat het de nieuwste telefoons zijn die het bedrijf moet leveren. Het is goed om te zien dat OnePlus ook overweegt om oude apparatuur te gebruiken.
Android 10 is de laatste grote Android-versie die is uitgebracht voor OnePlus 5 en 5T, maar aangezien deze apparaten in 2017 uitkwamen, is dit niet verrassend. In termen van voornamelijk Android-updates heeft OnePlus een beter trackrecord, bijna alle andere OEM's voor Android-updates.
>>>>>>>>>>>>>>>>> Batterij van mobiele telefoon

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...