Tuesday, May 26, 2020

Het prijslek van de Samsung Galaxy A31 in India wordt naar verwachting in de eerste week van juni gelanceerd

Samsung lanceerde in maart de Galaxy A31-smartphone. Er is nieuwe informatie verschenen en het Asian News Agency of India (IANS) wees erop dat de Galaxy A31 in de eerste week van juni officieel in India wordt gelanceerd. Het IANS-rapport onthulde ook de prijzen van smartphones.
Samsung India heeft de komst van de Galaxy A31 niet bevestigd. Eerdere rapporten zeiden dat het Zuid-Koreaanse bedrijf deze maand A31 zou aankondigen. Het nieuwe rapport laat echter zien dat de prijs van de Galaxy A31 ongeveer Rs is. In de eerste week van volgende maand zijn 23.000 online winkels beschikbaar via offline kanalen in India. Er is geen nieuws over de kleurverandering van smartphones die India zal bieden.
De Samsung Galaxy A31 heeft een 6,4-inch S-AMOL ED-display en Infinity-U-ontwerp. Het beeldscherm ondersteunt full HD + resolutie en integreert een vingerafdruksensor. De Helio P65-chipset wordt geacht te bestaan ​​onder de motorkap van een smartphone. De telefoon haalt energie uit een 5000 mAh-batterij, plus 15 W opladen.
Het Android 10-besturingssysteem gebaseerd op One UI 2.0 draait op de Galaxy A31. Het heeft een 20 megapixel camera aan de voorkant. De vier lensinstellingen op de achterkant omvatten: een 48-megapixel hoofdlens, -een 8-megapixel ultrabrede shooter, -een 5-megapixel macrolens en-een 5-megapixel dieptesensor. Het heeft een microSD-kaartsleuf.
GalaxyA31 heeft in maart meerdere versies uitgebracht, zoals 4 GBRAM + 64 GB opslag, 6 GBRAM + 64 GB opslag en 6 GBRAM + 128 GB opslag. Het IANS-rapport over de Galaxy A31-variant heeft geen informatie beschikbaar in India.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...