Sunday, May 31, 2020

Deze video van iPhone 12 Pro presenteert een kleurenschema dat u tevreden zal stellen

Als je een technologieliefhebber bent, weet je dat je elke nieuwe grote Apple-release kunt verwachten. De iPhone 12 is geen uitzondering, niet alleen omdat verschillende geruchten wijzen op enkele ontwerpwijzigingen.
Het YouTube-kanaal "ConceptsiPhone" heeft een video uitgebracht die elke Apple-fan tevreden zal stellen. In deze simulatie kan de advertentie van de iPhone 12 Pro de meest afleidende mensen gemakkelijk verblinden. Het grootste nieuws is de nieuwe kleur "Navy Blue" (Navy Blue).
Het ontwerp is gedaan door Mauro Battino en men kan zeggen dat dit ons erg nieuwsgierig maakte om de echte apparatuur te kennen. Zelfs als dit het definitieve ontwerp van de terminal zou zijn. We moeten het echter als speculatie beschouwen.
Zoals verwacht wordt de notch-grootte van de iPhone 12 aanzienlijk verkleind en blijft de notch op het scherm. Daarnaast maakt de ronde rand plaats voor grafisch ontwerp in de stijl van iPhone 4.
Het 120Hz-scherm wordt een nieuwe functie van de iPhone 12 Pro
-Alles geeft aan dat het krachtigste model zal worden uitgerust met vier camera's en één LiDAR-sensor voor 3D-effecten. Het Pro-model springt ook naar het scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz.
Uiteraard wordt de nieuwe kleur van iPhone 11 "midnight green" vervangen door "Navy Blue". Het is een feit dat de voorganger erg populair is, maar dit wordt waarschijnlijk een zekere gok op Apple.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...