Tuesday, May 26, 2020

Deze nieuwe slider met een watervalweergave is mogelijk de Samsung Galaxy S11

Ervan uitgaande dat Samsung begin volgend jaar de telefoons van de s-serie zal blijven lanceren, zullen we waarschijnlijk drie telefoons van de Samsung Galaxy S11-serie lanceren en een extra grote telefoon op de high-end markt lanceren, en misschien wint u deze zelfs met een innovatief nieuw ontwerp. Proost voor merkfans. We zeggen "veronderstel" Samsung pers
Advance S11 aan het begin van 2020, zoals we maandag opmerkten dat geruchten begonnen te circuleren (vanwege de bekende leaker Evan Blas). Samsung zal zijn tijdperk samenvoegen en aandacht besteden aan merken van mobiele telefoons om nieuwe dingen te produceren die volgend jaar S11 kunnen vervangen.
Tegelijkertijd werkt het ontwerpteam van Samsung nog steeds hard achter de schermen. Ze hebben zojuist een strak designoctrooi aangevraagd voor de slider. Als Samsung dit ontwerp kan blijven ontwikkelen, kan het ontwerp onderdeel worden van S11.
Eind augustus diende Samsung eerder dit jaar een octrooi in bij het Amerikaanse Patent and Trademark Office, dat een smartphone beschrijft met een intrekbaar scherm. Het Nederlandse technologienieuwsblog L etsGoDigital ontdekte dit patent, het
Met een klein schuifmechanisme kan het gemakkelijk in de tas worden opgevouwen en er is een rond scherm met een watervaldisplay. Zoals uit het octrooidocument blijkt, kan omhoog trekken het scherm vergroten. Na volledige uitbreiding nam de displayruimte met 25% toe.
Om volledig gebruik te kunnen maken van de achteruitrijcamera, moet u de telefoon volledig verwijderen. Dit betekent ook dat de camera aan de achterzijde in zijn meest compacte stand verborgen en beschermd blijft tegen krassen en vuil. Het lijkt erop dat er ook bovenin het scherm ruimte is voor speakers en frontcamera.
Je kunt bijna naar zo'n ontwerp kijken en voelen dat dit een voorbeeld is van Samsung Hedging's weddenschappen, waarbij hij probeert consumenten iets nieuws te bieden langs hetzelfde planetaire systeemplooien - de nieuwe aanpak introduceert extra schermruimte zonder hetzelfde te maken Vet springende plooien. In ieder geval doet niet elke consument dit graag. Dit ontwerp voelt echter traditioneler en benaderbaarder aan en biedt een verrukkelijke maar geen ambitie voor de vervormde Galaxy S11-opnieuw, ervan uitgaande dat Samsung besloot om zo'n model daadwerkelijk te produceren en uit te brengen. Op dit moment zijn de geruchten dat Samsung zal fuseren met het merk Note slechts geruchten.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...