Wednesday, May 27, 2020

Apple zou naar verluidt de iPhone-productie in 2020 vertragen

Volgens berichten heeft Apple de productie van iPhones dit jaar uitgesteld omdat de pandemie ernstige schade blijft toebrengen aan bedrijven over de hele wereld.
Volgens de "Wall Street Journal" zal Apple de productie van iPhones in 2020 met ongeveer een maand uitstellen.
Het rapport citeerde "mensen die bekend zijn met zijn plannen" door te zeggen dat Apple van plan is dit jaar vier nieuwe iPhones uit te brengen, waaronder enkele modellen die 5G ondersteunen.
Volgens het rapport zijn de twee telefoons verkrijgbaar in drie formaten, namelijk 5,4 inch, 6,1 inch en 6,7 inch.
De nieuwste modellen van Apple zijn onder meer iPhone 11 met een 6,1-inch touchscreen, iPhone 11 Pro met een 5,8-inch scherm en iPhone 11 Pro Max met een 6,5-inch scherm.
Vorige week lanceerde de technologiegigant een goedkope versie van de iPhone SE-smartphone. Hoewel deze telefoon qua uiterlijk lijkt op de iPhone 8, zal hij worden uitgerust met een processor die lijkt op de iPhone 11.
Normaal brengt Apple in september de nieuwste smartphone uit en een paar weken later. In juni van dit jaar demonstreerde het bedrijf zijn besturingssysteem van de volgende generatie aan de buitenwereld via zijn jaarlijkse Worldwide Developers Conference.
>>>>>>>>>>>>>>> Mobiele telefoon batterij

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...