Thursday, January 16, 2020

Topexperts voorspellen dat iPhone 12 5G internet en een opvouwbaar scherm zal hebben

Volgens de voorspelling van topexperts, kan APPLE's volgende smartphone een snelheid van 5 G en een opvouwbaar scherm hebben.
Dit langverwachte product wordt naar verwachting in september gelanceerd en zal eruitzien als de meest geavanceerde iPhone tot nu toe.
Apple is zwijgzaam over de zogenaamde iPhone 12, die de extreem populaire iPhone 11 van vorig jaar zal vervangen.
Maar The Sun heeft gesproken met belangrijke experts uit de branche die de bewegingen van Apple nauwlettend in de gaten houden.
Deze insiders in de technische industrie geloven dat de meest waarschijnlijke functie van de volgende iPhone van Apple 5G is, waardoor het een belangrijke upgrade is voor liefhebbers van gadgets.
Ben Wood van CCS Insight zei in een interview met The Sun: "We verwachten dat het volgende model waarschijnlijk in september wordt aangekondigd en dat de" Super Cycle "van de iPhone de" Super Cycle "wordt genoemd.
"5G-technologie zal zeker worden toegevoegd, waardoor het een meer toekomstige aankoop is dan het huidige model." Mobiele netwerken over de hele wereld beginnen nu snellere 5G-internetsnelheden te bieden.
Verschillende concurrenten van Apple, waaronder Samsung, Huawei en OnePlus, hebben 5G-telefoons ontwikkeld om nieuwe snelheden te ondersteunen. Maar iPhone zal naar verwachting pas later dit jaar 5G-vriendelijke chips krijgen. -Een analist is bezorgd dat als Apple twee verschillende soorten 5G-internet ondersteunt, dit kan betekenen dat uw iPhone meer kost. "5G is een must en wordt algemeen verwacht. Als 5G niet is inbegrepen, zal het een enorme verrassing zijn", zegt Paolo Pescatore, hoofdanalist van PP Foresight.
"De grootste vraag is of het sub-6 GHz en mm Wave ondersteunt. Ondersteuning voor beide kan de reden zijn voor de prijsverhoging. Wat je moet weten ... Paul voorspelt ook dat deze telefoon een betere processor krijgt, Meer opslag en aanzienlijk verbeterde camera's.
Maar hij gelooft ook dat Apple zich uiteindelijk kan aansluiten bij de trend van opvouwbare telefoons, zoals concurrenten Sanxing en Huawei.
Deze industriële bron vertelt ons: "De meeste, zo niet alle concurrenten van Apple hebben opvouwbare, flexibele beeldschermen uitgebracht.
"Hoewel Apple dat niet heeft gedaan, heeft het al een patent aangevraagd en werkt het er daarom aan.
"Apple kan dit jaar of waarschijnlijk volgend jaar lanceren."
Opvouwbare telefoons zijn een steeds populairder smartphone-ontwerp dat het scharniermechanisme achter het scherm plaatst.
Hiermee kan de telefoon een groot plat display hebben, maar kan worden opgevouwen tot de grootte van een smartphone voor regelmatig gebruik.
Dit betekent dat kopers grote schermen kunnen hebben om media te kijken en toch gemakkelijk gadgets in hun zak steken. Maar vroege opvouwbare telefoons zijn geruïneerd door onhandigheid en vertragingen.
Samsung werd vorig jaar gedwongen de lancering van zijn Galaxy Fold-telefoon te annuleren, nadat vroege monsters in de eerste paar dagen van gebruik waren gebroken. Huawei stelde ook de lancering van de opvouwbare MateX uit om ontwerpproblemen aan te pakken. Apple heeft geen plannen bevestigd om een ​​opvouwbare smartphone te lanceren en Apple kan voorzichtig zijn na het zien van de prestaties van zijn concurrenten. Er wordt ook gemeld dat Samsung naar verwachting binnen enkele weken de eerste 5G-tablet ter wereld zal aankondigen.
Met de nieuwe schermtechnologie is de iPhone 12 misschien wel de dunste ooit.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...