Wednesday, January 15, 2020

Samsung lanceert robuuste Galaxy-telefoon opnieuw met nieuwe XCover Pro

De nieuwe XCoverPro van Samsung is een robuuste Galaxy-ontwerptaak.
Alle ogen zijn misschien gericht op het komende Galaxy Unpacking-evenement op 11 februari, maar dat heeft Samsung er niet van weerhouden om ondertussen een nieuwe telefoon te lanceren. Na de aankondiging van de Galaxy S10Lite en Note10Lite eerder deze maand, heeft de Zuid-Koreaanse reus een nieuwe robuuste smartphone aan zijn Galaxy-lijn toegevoegd.
De nieuwe telefoon, die Galaxy XCoverPro wordt genoemd, ziet eruit als een bijgewerkte versie van de GalaxyS-activiteitenlijn van de afgelopen jaren. Deze telefoon heeft IP68 water- en stofbestendigheid en is MIL-STD810G gecertificeerd. Samsung is van mening dat deze "betrouwbare bescherming moet bieden tegen extreme hoogtes, vochtigheid en andere zware omgevingsomstandigheden", met ondersteuning tot 1,5 meter (lichtjes) 5 voet).
XCover Pro heeft een 6,3-inch Full HD Plus "Infinite Display" ontworpen voor gebruik in de regen of sneeuw, met een 13-megapixel camera aan de voorzijde in de linkerbovenhoek. Achter zijn twee camera's aan de achterzijde, een 25-megapixel en een F1.7-diafragma en een 8-megapixel lens op F2.2.
Deze telefoon werkt op Android10 en wordt aangedreven door Samsung's eigen Exynos9611-processor met acht cores en heeft een ingebouwd geheugen van 4 GB en 64 GB (uitbreidbaar via microSD).
XCoverPro heeft niet alleen uitbreidbare opslag, maar ook een verwijderbare 4050m Ah-batterij.
Om verder aan te geven dat deze telefoon zakelijk is, heeft Samsung samengewerkt met Microsoft om een ​​push-to-talkiefunctie toe te voegen aan telefoons die het Microsoft-team ondersteunen. De telefoon kan ook worden gebruikt als verkooppuntsysteem en is goedgekeurd voor Visa Tap naar telefoon pilootprogramma. -Een vingerafdruksensor ingebouwd in de telefoon
Aanpasbare gezichtsherkenning voor extra veiligheid.
Verizon zal later in de "eerste helft van 2020" beschikbaar zijn voor $ 500.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...