Friday, January 17, 2020

Microsoft lanceert Azure Windows 10 IoT-initiatief

Microsoft benadrukte maandag hoe het van plan is Azure cloudservices te combineren met Windows 10 om meer IoT-spelers te worden.
Het bedrijf introduceerde Azure IoT Suite, een cloudservice op de convergentieconferentie in Atlanta, om factureringsbewaking en -analyse voor IoT-implementaties mogelijk te maken. De IoT-kit is later dit jaar beschikbaar in een preview.
De kracht van IoT en big data
We zijn ingegaan op de vraag waar het Internet of Things de grootste impact zal hebben en wat het betekent voor de toekomst van big data-analyse.
Volgens Microsoft biedt Azure IoT Suite tools voor verschillende gebruiksscenario's, waaronder voorspellend onderhoud en activabeheer. Azure Stream-analyse is volgende maand beschikbaar als onderdeel van de suite.
Het spelplan van Microsoft is de sleutel tot het gebruik van Azure als enterprise IoT-implementatie. Rockwell Automation wordt als klant benadrukt, met als doel verschillende Azure-services samen te brengen om IoT-implementaties te beheren.
Microsoft zei ook dat het een Windows 10-versie voor IoT-implementaties zal bieden. Het idee is dat Windows 10 één platform kan gebruiken om alles te bereiken, van robots tot IoT-gateways en sensoren. CEO Satyana Nadella vertelde zakelijke klanten dat Windows 10 ook het Internet of Things-platform wordt.
Samenvattend Azure en Windows 10 wil Microsoft duidelijk de lijm zijn voor IoT-implementatie. Als dit lukt, kan Microsoft de desktopafhankelijke implementatie van Windows kwijtraken en een lichtpunt in de strategie voor mobiele apparaten markeren dat nog niet is gelanceerd en geïnvesteerd in IoT.
Orden van groei.
In april van dit jaar heeft Microsoft een voorbeeld bekeken van een Azure-service die is ontworpen om machinegegevens te beheren en vast te leggen.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...