Monday, January 20, 2020

Huawei werkt aan een 5G opvouwbare telefoon Mate 20x kan zijn sjabloon zijn

Richard Yu, CEO van Huawei, kan ons aanwijzingen geven over de uiteindelijke afmetingen van de eerste opvouwbare smartphone van Huawei. We kunnen met zekerheid zeggen dat dit apparaat op 5G-netwerken zal werken, zoals bevestigd door Yu Chengdong in een interview met Digital Trends en enkele internationale mediavertegenwoordigers tijdens de lancering van de Huawei Mate 20-serie.
De 5G-ambities van Huawei zijn niet geheim, wat betekent dat dit niet verrassend is. Het heeft veel geld in dit gebied geïnvesteerd met 5 gram infrastructuur en technologie, heeft in 2019 plannen voor 5G-apparatuur en -netwerken voorgesteld en onthulde 's werelds eerste gecommercialiseerde 5 gram-chipset aan het begin van het jaar.
Dit is de eerste keer dat het bedrijf 5G op zijn opvouwbare telefoon heeft aangesloten. Een Huawei-directeur had eerder gesproken over de mogelijkheid van het bedrijf om een ​​opvouwbare telefoon te produceren en liet doorschemeren dat deze in 2019 zou kunnen worden gelanceerd, en Yu Yang besprak ook de mogelijkheid van een dergelijk apparaat. In een interview met ons in Londen heeft Yu enkele toevoegingen gedaan aan de voortgang van het project en gezegd dat de telefoon 'nog niet is gecommercialiseerd'.
"Misschien lanceren we op een dag, maar deze keer niet", zei hij.
Hoewel we deze telefoon niet hebben gezien, en we kennen de potentiële specificaties en afmetingen niet, maar het heeft het gesprek in een andere richting geleid, waardoor we enig inzicht kunnen krijgen in de potentiële grootte van de opvouwbare telefoons van Huawei. "Voordat we een opvouwbare telefoon lanceren, lanceren we de Huawei Mate 20x," zei hij. "Het is 7,2 inch, maar in jouw handen is het niet zo groot en het is niet zo omvangrijk."
"We ontwikkelen een opvouwbare telefoon. Een opvouwbare 5g-telefoon.
De Huawei Mate 20x is een van de grootste schermformaat-smartphones die we hebben gezien. Het apparaat zelf is echter verrassend compact en dun. We kunnen speculeren dat de Mate 20x de sjabloon is voor de ultieme opvouwbare telefoon, vooral gezien de timing van onze gesprekken met Yu. Natuurlijk benadrukt zijn werk ook de nieuwste apparatuur in interviews, in plaats van te praten over mogelijke toekomstige apparatuur, dus dit kan ook toeval zijn.
Met andere woorden, het hele idee van een opvouwbare telefoon is om een ​​groter scherm te bieden zonder een grote telefoon te hoeven dragen. Als u de 7,2-inch Mate20 in tweeën vouwt, is het veel eenvoudiger te bedienen zonder de mobiele ervaring op het grote scherm op te offeren. Minder, het helpt ons ons beter voor te stellen hoe goed de opvouwbare telefoon is
Place.
Huawei heeft officieel geen opvouwbare telefoon uitgebracht, hoewel het nu zeker is dat het bedrijf een 5G-prototype ontwikkelt, betekent dit niet dat de problematische telefoon zal worden vrijgegeven.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...