Monday, December 30, 2019

Xiaomi's 66 W snellaadsysteem kan volledig worden opgeladen in 35 minuten, mogelijk in Mi 10 Pro Debuteerde in vlaggenschipproduct

Xiaomi haalde dit jaar de krantenkoppen toen het aankondigde dat het een 100 W snellaadsysteem voor zijn smartphone ontwikkelde. Hoewel er geen datum is vastgesteld voor de lancering van het 100 W snellaadsysteem, ontwikkelt Xiaomi een meer betaalbare variant van zijn snellaadsysteem in de bekabelde en draadloze categorieën. Er gaan geruchten dat het bedrijf een draadloos oplaadsysteem van 50 W ontwikkelt, maar dit mag in de eerste helft van 2020 niet in gebruik worden genomen. Bekabeld opladen met 66 W zal echter snel gebeuren.
Volgens een rapport van GizmoChina heeft een recent bericht op Weibo aangegeven dat Xiaomi zijn 66W snellaadsysteem ontwikkelt en mogelijk debuteert op Mi 10 Pro., De eerste vlaggenschiptelefoon in 2020. Prompters zeiden ook dat Mi 10 Pro met snellaadsysteem zijn batterij in 35 minuten volledig kan opladen. Dit is sneller dan elke andere snellaadtechnologie die Xiaomi op al zijn telefoons heeft aangeboden. Op het eerste gezicht kan het 66 W snellaadsysteem Realme's SuperVOOC snellaadsysteem niet overtreffen. Realme maakt echter gebruik van X2 Pro.
Met een 4000mAh-batterij kan het snellaadsysteem van 50 W deze in 33 minuten volledig opladen. Xiaomi biedt mogelijk een grotere 5000mAh-batterij op zijn Mi 10-vlaggenschip, dus een sneller 66W-systeem is nodig om het in 35 minuten volledig op te laden.
Aan de andere kant zei de verzoeker dat het 50 W draadloze oplaadsysteem van Xiaomi nog in ontwikkeling is en het even kan duren om de markt te bereiken, wat tot de tweede helft van 2020 kan zijn. Xiaomi zal dit systeem waarschijnlijk ondersteunen op het Mi 10 Pro-vlaggenschipsysteem voor het 50 W draadloos opladen, of het later in de tweede helft van 2020 lanceren met een andere Mi Mix-serie telefoon.
Xiaomi 10 Pro kan Xiaomi's telefoon zijn, het zal worden uitgerust met de nieuwe Snapdragon 865 en, afhankelijk van de aard van de chipset, ondersteunt het 5G-netwerken.
Er is geen groot lek in de Mi 10 Pro, maar er wordt gehoopt dat Xiaomi een groot AMOLED-scherm en een kleinere inkeping of ponssnede voor de selfiecamera zal bieden. Xiaomi kan de cameratechnologie ook voor het eerst onder het display tonen via Mi 10 Pro.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...