Friday, December 6, 2019

Supply chain rapport zegt dat Apple een nieuwe 47-inch iPhone zal uitbrengen met iPhone 8 heeft een soortgelijk ontwerp

Uit een "Economic Daily" -rapport bleek dat Apple zich voorbereidt op het opnieuw lanceren van een nieuwe 4,7-inch iPhone op basis van de iPhone 8. Er wordt gezegd dat dit model is uitgerust met 128 G opslagruimte en een nieuwe A13-chip. Een camera met één lens kost ongeveer $ 650.
(AdsByGoogle = venster W.AdsByGoglellD). Druk op ();
Apple stopte vorig jaar met de iPhone SE, en hoewel externe verkopers nog steeds van tijd tot tijd aandelen verkopen, zijn er nog steeds een paar lezers die dol zijn op kleinere telefoonontwerpen.
De iPhone lijkt echter niet te verschillen van de iPhone 8 in het chassis. Vanwege het grote voorhoofd en de kin is de iPhone 8 alleen kleiner dan de 5,8-inch iPhone X / XS.
Dit betekent ook dat deze modus de karakteristieke touch ID-paginaknop behoudt. Het is de moeite waard erop te wijzen dat Touch ID bestaat in de onlangs bijgewerkte iPadAir en iPadMini, dus het lanceren van een andere iPhone met een vingerafdruksensor is geen gek voorstel.
Daarom biedt de nieuwe iPhone 8 met moderne specificaties eerder concurrerende iPhone-modellen tegen lagere prijzen omdat de telefoons uit de X-serie duurder zijn.De iPhone XR begint bij $ 750 en de XS-serie breekt het 4-cijferige cijfer.
Voor opkomende markten zoals India worstelt Apple met het aantrekken van iPhones die tussen de $ 600 en $ 650 kosten.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...