Friday, December 27, 2019

OPPO zal smartwatches lanceren in het eerste kwartaal van 2020, slimme echte draadloze oordopjes en 5G CPE

Oppo hield het OPPO INNO Day 2019-evenement in Shenzhen, China Tijdens het evenement besprak het bedrijf veel onderwerpen, zoals 5G-plannen, baanbrekende technologieën en toekomstige apparaten zoals slimme horloges, slimme oordopjes en zelfs mobiele telefoons. Aangekondigde AR-bril.
Oprichter, president en CEO Tony Chen was een van de eerste keynote-sprekers. "Naarmate de acceptatie van 5G en AI blijft toenemen, komt slimme connectiviteit steeds dichterbij. Wij geloven dat het concept van connectiviteit slechts de basis is en de integratie en integratie van dingen de toekomst zal zijn. Het concept van slimme connectiviteit omvat vier belangrijke aspecten, waaronder de integratie van technologie en diensten , De integratie van organisaties, de integratie van culturen en de integratie van technologie, kunst en geesteswetenschappen. "Hij wees erop dat Oppo van plan is smartphones te gebruiken als gateways om multi-port-systemen voor slimme apparaten te bouwen.
Chen wees er ook op dat Oppo van plan is om 50 miljard yuan te investeren in onderzoek en ontwikkeling.Naast 5G / 6G, kunstmatige intelligentie, big data en andere "geavanceerde" technologieën, zal het ook worden gebruikt om kerntechnologieën voor hardware, software en systemen te ontwikkelen. Hij zei op het podium: "Kunstmatige intelligentie is bestemd om te concurreren met kunstmatige intelligentie, cloud computing en andere
Hij werkt technisch volledig samen.
OPPO vice-president en directeur van het OPPO Instituut Levin Liu zei dat het bedrijf nu op weg zal gaan naar "Technology Innovation 2.0". Hij zei dat dit zal worden aangedreven door "toonaangevende technologieën" die waarde bieden aan gebruikers. OPPO is van plan een geïntegreerd technologiemodel te bouwen voor apparatuur, gegevens, informatica, diensten en oplossingen.
Toen bleef Liu aankondigen dat 0ppo van plan is slimme horloges en slimme echte draadloze hoofdtelefoons te lanceren. Hoewel de details van deze apparaten onduidelijk zijn, liet het bedrijf een trailer zien die ze kort introduceerde. Smartwatch heeft een vierkant display, terwijl echte draadloze hoofdtelefoons vergelijkbaar zijn met Apple Airpods. Beide apparaten zijn gepland voor het eerste kwartaal van 2020.
Het bedrijf toonde ook een 5G CPE (Customer Premises Equipment), een 5G-router die gebruikers thuis kunnen plaatsen. Het apparaat wordt aangedreven door Qualcomm's Snapdragon X55-modem, heeft Bluetooth-connectiviteit en ondersteunt ZigBee en Z-Wave. Net als wearables wordt ook verwacht dat 5G CPE in het eerste kwartaal van 2020 wordt geïntroduceerd.
Tijdens het evenement liet Oppo ook zijn nieuwe AR-bril zien. De bril heeft 3D surround sound en maakt gebruik van diffractieve waveguide-technologie. Het heeft ook een eigen gebruikersinterface, die Oppo MCUI noemt. Wanneer Oppo van plan is deze bril te lanceren is onduidelijk. Bovendien bespot Oppo ook de komende Reno3 Pro-smartphone. Hoewel het bedrijf niet veel over het apparaat heeft onthuld, heeft het wel bevestigd dat het apparaat dual-mode 5G ondersteunt, waarvan wordt gezegd dat het stabielere 5G-prestaties levert. De afbeelding van het apparaat bevestigt ook dat het apparaat de mogelijkheden van een quad-camera heeft.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...