Monday, December 30, 2019

OnePlus 8 Pro zal worden uitgerust met dual-mode 5G-connectiviteit beschikbaar op gecertificeerde sites

De OnePlus 8-serie verscheen op de geruchtenband, met enkele mazen die het ontwerp en bepaalde functies onthulden. Tot nu toe weten we dat OnePlus uiteindelijk drie modellen zal lanceren onder de OnePlus 8-serie - de zeer betaalbare OnePlus 8 Lite, die alleen de essentie bevat, de reguliere OnePlu met enkele geavanceerde functies
s 8 en Ultra Premium OnePlus 8 Pro met de volgende voordelen: OnePlus moet bieden. Hoewel sommige gespeculeerde specificaties zijn gelekt, is een van de kenmerken van de premium OnePlus 8 Pro bevestigd.
Volgens een recente certificering van de website van het Chinese ministerie van Industrie en Informatie Technologie (MIIT), heeft Sudhanshu Ambhore, een prompter voor de certificatie-instelling, vastgesteld dat OnePlus 8 Pro 5G-connectiviteit ondersteunt. De telefoon ondersteunt dual-mode 5G-connectiviteit, wat aangeeft dat de telefoon zeker een Snapdragon X55-modem zal gebruiken, wat de aanwezigheid van een Snapdragon 865-chipset aangeeft. Snapdragon 865 is de nieuwste chipset van Qualcomm in 2020.
Er wordt ook gesuggereerd dat de OnePlus 8-serie in februari of maart zal debuteren, wat mogelijk lijkt omdat OnePlus misschien de Samsung Galaxy S11-serie die gepland is voor release tegelijkertijd wil uitdagen. OnePlus bracht de OnePlus T-serie in 2019 vroeg uit, dus de cyclus van 6 maanden eindigt in maart en maakt de weg vrij voor de bijgewerkte OnePlus 8-serie.
Net als Samsung biedt OnePlus ook drie modellen met meerdere prijspunten. De Pro-versie, die in 2019 in de OnePlus 7-serie debuteerde, kan concurreren met de Galaxy S11 Plus en andere vlaggenschepen van $ 1.000 uitdagen. Daarom kan OnePlus 8 Pro uiteindelijk duurder zijn dan het komende model. De gewone OnePlus 8 biedt de meeste functies van de Pro-versie, maar de prijs is iets verlaagd.
OnePlus 8 Lite is een gloednieuw model waarvan wordt gezegd dat het erg goedkoop is. OnePlus 8 Lite kan uiteindelijk worden verkocht voor Rs 30.000. Om de prijs laag te houden, kan OnePlus kiezen voor de MediaTek Dimensity 1000-chipset, maar deze kan nog steeds zorgen voor drievoudige achteruitrijcamera-instellingen, een 90Hz-display met een perforator, etc.
Dit zijn slechts lekken, dus OnePlus kan verschillende producten lanceren of een van deze modellen niet lanceren. Terwijl OnePlus echter naar de vroege release van de OnePlus 8-serie kijkt, zullen deze lekken waarschijnlijk echte details onthullen. Houd alle OnePlus 8-serie in de gaten
Update.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...