Thursday, December 26, 2019

Nieuwe update van Infinix Hot 8 brengt WhatsApp-assistent en andere nieuwe functies

De Infinix Hot 8 is sinds enkele maanden in september gelanceerd. Nu heeft het bedrijf nieuwe updates voor het apparaat uitgebracht. De nieuwe OTA-update wordt geleverd met de nieuwste amine-patch voor december. Hier is de complete lijst met wijzigingen in de nieuwe update.
De update van Infinix Hot 8 brengt een Google GMS-pakket naar de telefoon. Het besturingssysteem is ook gecrasht. Na de update werkt de telefoon op XOS v5.5. Nieuwe functies die zijn toegevoegd in de xOS-update zijn Social Turbo, nieuwe gebaren en zelfs een spelassistent.
Infinix Hot 8-updatefuncties
Social Turbo is een nieuwe WhatsApp-assistent die WhatsApp-gebruikers helpt een aantal echt nuttige functies te gebruiken. Deze omvatten WhatsApp-oproeprecorder, waarmee u WhatsApp-oproepen kunt opnemen. Er is ook een "Video Beauty" -schakelaar die je look en WhatsApp-weergave verbetert
Helderheid van frequente oproepen. De aanpasbare "stickerlijst" kan ook worden ingekort. Met de slimme "peek-modus" -functie kunt u uw berichten bekijken zonder ze te lezen.
Dit voorkomt dat de afzender een blauw vinkje krijgt om de bon te lezen. Er is ook een "Clean WhatsApp" -functie. Met deze functie kunnen gebruikers bestanden wissen die veel geheugenruimte in beslag nemen.
De nieuwe Game Assistant-modus biedt een uitschuifpaneel tijdens het spel. Dit paneel kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot snelschakelknoppen om afleiding tijdens het spel te verminderen. De modus Anti-jamming blokkeert alle soorten meldingen, inclusief inkomende oproepen en waarschuwingen. Er zijn enkele nieuwe gebaren in de update van Infinix Hot 8. Een van deze functies is een functie "gebaar beantwoorden" waarmee u oproepen kunt beantwoorden of weigeren zonder ze aan te raken. Er is ook "Smart Screen Enhancement". Deze functie wordt op het scherm ingeschakeld wanneer u de telefoon optilt en wordt uitgeschakeld wanneer u de telefoon laat zakken. Infinix Hot 8 Specificaties Infinix Hot 8 wordt aangedreven door de MediaTek Helio P22-processor met een frequentie van 2 GHz. Er is ook 4 GB RAM en 64 GB opslag. De telefoon wordt ondersteund door een batterij van 5000 mAh. Het heeft ook een 6,52-inch scherm met een resolutie van 1600 x 720 pixels. De achterkant van de telefoon heeft een vingerafdruksensor en een functie voor gezichtsontgrendeling.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...