Tuesday, December 24, 2019

Lancering van Huawei P Smart met Kirin 710F SoC 16MP selfie pop-upcamera Voordeel: prijsfunctie

Huawei kondigde onlangs de lancering aan van een nieuwe telefoon genaamd Huawei P Smart Pro in meerdere Europese landen. Volgens het naamgevingsschema lijkt P SmartPro de natuurlijke opvolger van de Huawei P Smart + 2019 die eerder dit jaar is uitgebracht. Bij nader inzien zul je echter merken dat deze telefoon slechts een gewijzigde versie van de Huawei Y9s is die enkele weken geleden is aangekondigd. Nog verwarrender is dat het submerk van Huawei Honor op sommige markten dezelfde telefoons verkoopt als de Honor9X. Het enige verschil tussen de 9X en P Smart Pro is de verandering in de positie van de vingerafdrukscanner. Laten we nu snel de specificaties en belangrijkste functies van deze telefoon bekijken.
Huawei P Smart Pro specificaties, functies
De grootte van Huawei P Smart Pro is aanzienlijk groter dan P Smart + 2019 en het scherm is bijna 6,6 inch in vergelijking met het vorige 6,21-inch paneel. Huawei heeft een snelkoppeling gemaakt in de weergavetechnologie van de P Smart Pro, en hier gebruikt het een TFT LCD-scherm met een beeldverhouding van 19,5: 9 en een resolutie van 2340
x 1080 pixels. Het display heeft geen inkepingen omdat het een pop-up apparaat heeft voor de camera aan de voorkant.
P Smart Pro wordt aangedreven door de beproefde HiSilicon Kirin 710F SoC, die eigenlijk alle Huawei- en Honor-apparaten op de markt ondersteunt. De SoC bevat een acht-coreprocessor met vier Cortex A-73 cores en vier Cortex A-53 cores.
Het biedt een variant met 6 GB RAM en 128 GB interne opslag. Er is een microSD-kaartsleuf voor uitgebreide opslag.
De camera-instellingen op de Huawei P Smart Pro omvatten drie camera's aan de achterzijde en een pop-up selfiecamera aan de voorzijde. De hoofdcamera aan de achterkant maakt gebruik van een 48MP-sensor en is gepaard met een Goose f / 1.8-lens. De extra camera gebruikt hier een 8MP-sensor, die werkt met een f / 2.4 ultragroothoeklens. Dan komt de 2MP-dieptesensor, die zijn eigen f / 2.4-lens heeft. Aan de voorzijde van de telefoon is een 16MP fixed focus camera met f / 2.2 diafragma geïnstalleerd. Net als de meeste Huawei-telefoons hebben deze camera's ook veel AI-gebaseerde scèneherkenningsmogelijkheden.
De P Smart Pro is uitgerust met een redelijk grote 4.000 mAh-batterij, maar wordt geleverd met een standaardlader van 10 W en lijkt geen enkele vorm van snelladen te ondersteunen. De handset heeft echter een USB Type-C-sleuf. Andere verbindingsopties zijn 4G VoLTE, Wi-Fib / g / n, Bluetooth 4.2 en 3.5mm-aansluitingen.
De telefoon draait EMUI 9 op basis van Android 9 Pie. Vanwege de complexe relatie tussen Huawei en Google na de recente handelsoorlog, is het onduidelijk of deze telefoon de officiële titel voor Android 10 krijgt.
Prijs en beschikbaarheid van Huawei P Smart Pro
Vanaf nu lijkt Huawei P Smart Pro bepaalde Europese markten te betreden, waaronder Bulgarije, Kroatië, Griekenland, Oekraïne en andere landen.
Deze telefoon verkoopt voor de meeste markten voor $ 360. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: middernacht zwart en ademend kristal.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...