Tuesday, December 10, 2019

Het vlaggenschipproduct Honor View30 PRO komt in het eerste kwartaal van 2020 op de wereldmarkt.

HONOR heeft gisteren haar nieuwe vlaggenschip-smartphone aangekondigd en het lijkt binnenkort de wereldmarkt te betreden. Bhavya, het bedrijfshoofd van wereldwijde public relations, zei dat HONOR View30 PRO de wereldmarkt zal betreden in het eerste kwartaal van 2020.
HONOR View30 PRO kan in het eerste kwartaal van 2020 op de wereldmarkt worden geïntroduceerd, te beginnen met conventionele View30
Ze noemde specifiek HONOR View30 PRO in plaats van de reguliere View30. Dit kan zijn gebeurd omdat ze specifieke hashtags op Twitter gebruikte, omdat beide apparaten naar verwachting op de markt komen.
Het verschil tussen HONOR View30 en View30 PRO is klein, zodat bedrijven kunnen kiezen om slechts één van hen op de wereldmarkt te brengen. We moeten gewoon afwachten. HONOR heeft gisteren tegelijkertijd de HONOR V30- en View30-serie aangekondigd. Dit zijn dezelfde telefoons, maar gebruiken verschillende in verschillende markten
Naam. De .HONOR V30-naam is alleen gereserveerd voor de geboortestad van HONOR en het apparaat zal buiten China worden vrijgegeven onder het merk View30.
Bhavya heeft ook enkele afbeeldingen van HONOR View30 PRO getweet. Zoals gisteren aangekondigd, weten we al hoe de telefoon eruit ziet. Je kunt het apparaat hier echter in vier verschillende kleuren bekijken.
Dit is misschien de manier waarop Bhavya bevestigde dat HONOR View30 PRO met deze kleurenversies de wereldmarkt zal betreden. Dit zijn eigenlijk alle kleurvariaties die HONOR gisteren heeft geïntroduceerd. Alle vier kleuren zijn beschikbaar. Hier controleren we de kleuren "Ocean Blue", "Galaxy Black", "Ice Island Frost" en "Sunrise Orange". De bron heeft niet bekendgemaakt welke markten de View30 PRO in het eerste kwartaal van 2020 zullen ontvangen.
Hoe Honor het Amerikaanse verbod zal aanpakken valt nog te bezien. HONOR is een Huawei-bedrijf en mag daarom geen gebruik maken van Google-services.
Met andere woorden, het bedrijf kan momenteel geen Google-services op zijn nieuwe apparaten installeren. Als -cut de komende maanden hetzelfde blijft, kan dit een enorm probleem zijn voor de release van View30 PRO.
Als dit gebeurt, hebben gebruikers geen toegang tot de Play Store of andere door Google gemaakte applicaties. Zonder de Play Store hebt u geen toegang tot de enorme Android-applicatiedatabase. Huawei heeft zijn eigen Android app store, maar het is niet ver van de Play Store. Hoewel we dan nog steeds hopen het verbod op te heffen, wordt van HONOR een oplossing verwacht.
Kirin 990 ondersteunt HONOR View30 PRO, die 5G-connectiviteit ondersteunt. Het apparaat bevat 8 GB RAM en is gemaakt van metaal en glas.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...