Monday, December 9, 2019

De drie iPhones in 2020 zijn misschien allemaal OLED-schermen, maar twee hebben betere weergave-effecten

Er wordt verwacht dat alle drie de 2020 iPhones OLED-schermen hebben, maar dat betekent niet dat ze allemaal even goed zijn. Volgens rapporten hebben deze twee vlaggenschipmodellen meer geavanceerde weergavetechnologie ontvangen, wat zal leiden tot dunnere schermen.
In het supply chain-rapport staat dat Samsung schermen zal maken voor opvolgers van iPhone11Pro en ProMax.
ETNews zei dat Samsung afzonderlijke aanraakgevoelige lagen kan elimineren en de schermen dun kan maken, en deze schermen zullen worden gebruikt in beide high-end modellen.
Het is wel verstaan ​​dat Samsung Display de enige leverancier is van 5,4-inch en 6,7-inch OLED-panelen. In het bijzonder biedt het flexibele OLED-panelen die door aanraking met de batterij worden aangestuurd.
Dit paneel is eigenlijk een OLED-paneel met ingebouwde aanraakfuncties. De aanraaksensor wordt bovenop een dunne-filmpakket in het paneel geplaatst. De verleden aanraakfunctie voegde een aanraakfilm aan het paneel toe. Omdat het OL ED-paneel op de batterij geen afzonderlijke film nodig heeft, kan dit leiden tot een dunner scherm en lagere productiekosten.
Samsung Display heeft met succes het intra-cell touch OLED-paneel op de markt gebracht, dat volgens Samsung Display 'Y-OCTA' technologie wordt genoemd, toen het aan Samsung Electronics Panel werd geleverd.
Dit betekent dat Samsung haar positie als de enige leverancier van hoogwaardige iPhone-schermen zal blijven behouden, hoewel het Apple uiteraard "ongelooflijk goede deals moet bieden" - een beetje.
Omdat Apple de voordelen van OLED-panelen met aanraakscherm in mobiele telefoons zag, is Samsung Display het enige bedrijf dat in staat is tot massaproductie van dergelijke panelen. Daarom vroeg Apple aan Samsung Display om OLED-schermen van 5,4 inch en 6,7 inch te leveren.
"Hoewel Apple sinds de eerste iPhone de filmaanraakmethode gebruikt, heeft Samsung Display met succes veranderingen door Apple getrokken door de Y-OCTTA-technologie van Apple actief te promoten." "Het is gemeld dat Samsung Display ook schokkende clausules heeft gemaakt van
Apple krijgt de bestelling.
Volgens rapporten zullen display-orders voor low-end 6,1-inch modellen worden verdeeld tussen Samsung en LG. De laatste heeft ook de functie van touchscreen-weergave voor mobiele telefoons, maar er wordt gemeld dat de kwaliteit of productie van Samsung niet vergelijkbaar is met Samsung.
Als dit rapport juist is, betekent dit dat Zuid-Koreaanse bedrijven de schermen van alle drie iPhones in 2020 zullen monopoliseren. Apple werkt aan de diversificatie van zijn supply chain, hoewel de nieuwste impopulaire ontwikkelingen in de Japanse legende over beeldschermen geen rol hebben gespeeld.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...