Wednesday, November 27, 2019

Samsung Galaxy S11 +: Geekbench onthulde enkele technische tabellen

De afgelopen weken is de Galaxy S11 het onderwerp geweest van veel lekken. Dit is logisch, want de smartphone wordt begin volgend jaar gelanceerd. Het moet vergezeld gaan van twee varianten: Galaxy S11e en Galaxy S11 +. Geen derde versie van de Galaxy S10 5G is genoemd. Het kan eenvoudig worden vervangen door de 5G-versie van S11 +.

Geleidelijk geopenbaarde scope
De afgelopen dagen hebben we de Galaxy S11 en Galaxy S11e in een kolom genoemd terwijl we het ontwerp van twee smartphones lekten. De Galaxy S11 + is voorzichtiger. Geavanceerde tablet-telefoons hebben weinig sporen achtergelaten in de geruchtenstroom. Tot deze week. Sommige smartphones geïdentificeerd door het serienummer SM-G986 zijn onderstreept in de Geekbench-database. Alles wijst erop dat dit de Galaxy S11 + is.
三星Exynos 9系列
Samsung Exynos 9-serie
Zoals altijd onthulde de testbank drie belangrijke stukjes informatie. Chipset: Dit is de Exynos 9830, een acht-core chipset die de Galaxy Note 10 Exynos9825 zal vervangen. De gemeten snelheid is hier 1,95 GHz. Dit is het minimumtarief, niet het maximumtarief. Het tweede bericht dat hier wordt aangekondigd: RAM. Net als de Galaxy S10 + heeft de Galaxy S11 + 12 GB. Het is moeilijk om vandaag meer te doen. Het is moeilijk om meer te willen. Ten slotte bevestigde Geekbench dat de smartphone werkt op Android 10. Het besturingssysteem wordt verborgen achter One UI 2.

Wie is deze Exynos 9830?
Parallel aan deze informatie publiceerde een Chinese leaker een fragment van een technisch rapport over "Exynos 9830" op Weibo. Volgens hem is Exynos 9830 een andere naam voor Exynos 990. Wij zijn het daar niet mee eens. Zijn rapport bewijst het. Het blijkt dat Exynos 990 kan worden gebruikt met drie kerngroepen: een met een aangepaste kern, de tweede met een standaard Cortex-A77-kern en de derde met een standaard Cortex-A55-kern. Een lager rapport geeft aan dat Exynos 9830 is uitgerust met twee kerngroepen.De eerste kerngroep bestaat uit vier Cortex-A77-klokken op 2,31 GHz en de tweede kerngroep bestaat uit vier Cortex-A55-klokken op 1,95 GHz. componenten.

Sinds de Exynos 8890 Octa Galaxy S7 is de Exynos 9830 de eerste in een high-end Exynos-chipset. Deze verdwijning is logisch, omdat Samsung heeft besloten de ontwikkeling van het Mongoose-hart (dat te duur moet zijn) te verlaten ten gunste van het gestandaardiseerde hart van ARM. We waren echter verrast door de snelheid van deze verzaking.
Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl voor de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...