Friday, November 29, 2019

Realme X-update brengt de donkere modus snelle tuimelschakelaar november beveiligingspatch en meer

Na de release van de beveiligingsupdate J van oktober vorige maand, heeft Realme nu opnieuw een nieuwe update voor zijn Realme X-smartphone gemaakt. Nieuw meer
Een donkere tuimelschakelaar is toegevoegd aan het meldingenpaneel en verschillende bugs zijn opgelost.
De update wordt geleverd met versienummer RMX1901EX_ 11_ A.10, wat ook een beveiligingspatch met zich meebrengt voor november 2019. Het officiƫle wijzigingslogboek geeft aan dat de updates zijn toegevoegd. Klik in het lege gebied om terug te keren naar het opstartprogramma in de interface Recente taken. Het voegde ook overschakeling naar de donkere modus toe in het meldingscentrum.
Verderop voegt deze update een functie "flikkeren tijdens een oproep" toe. Het herstelt de leesbaarheid van de inhoud van het WhatsApp-dialoogvenster, terwijl de donkere modus wordt ingeschakeld, het WeChat-proces wordt opgelost dat wordt gesloten na het inschakelen van de donkere modus en het probleem dat het volume afneemt bij het afspelen van muziek na het uitschakelen van de energiebesparende modus.
Bovendien lost de nieuwe update ook het probleem op dat de aanraking niet reageert na het afsluiten van het spel, en het probleem dat het downloadtabblad aangeeft dat de datanetwerkverbinding via de VPN-tool mislukt.
Realme vermeldde in zijn forumbericht dat dit een gefaseerde uitrol is, dat de update willekeurig naar een beperkt aantal gebruikers wordt gepusht en dat er in de toekomstige machinedagen een bredere uitrol zal zijn na ervoor te zorgen dat er geen kritieke fouten zijn. Als er geen ernstige fouten worden gevonden, wordt de volledige implementatie in de komende dagen voltooid.
Achteraf heeft Realme X twee versies: 4 GB RAM + 128 GB opslag en 8 GB RAM + 128 GB opslag.De prijzen zijn respectievelijk Rs 16.999 en Rs 19.999. De smartphone draait op het Android 9 Pie-besturingssysteem op basis van ColorOS 6.0 UI en wordt ondersteund door VOOC 3.0 FI
Ash Charge-technologie ondersteunt 3765 mAh-batterij. Realme X is uitgerust met een 6,53-inch AMOLED-display zonder inkeping, ondersteunt Full HD + van 1080 x 2340 pixels, 19,5: 9 beeldverhouding en Gorilla Glass 5-bescherming. De telefoon wordt aangedreven door de Snapdragon 710 SoC, die gepaard gaat met maximaal 8 GB RAM en 128 GB interne opslag.

Koop batterijen voor mobiele telefoons op accuden.nl tegen de beste prijs. Geef u de referentie voor de vereiste mobiele batterij! Al onze producten worden geleverd met een jaar garantie, terugbetaalbaar binnen 30 dagen en betaling via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...