Tuesday, November 26, 2019

Realme specificeert een implementatieschema voor Android 10

Tegenwoordig kunnen de smartphones van Realme, zelfs de nieuwste modellen, niet op Android 10 worden uitgevoerd. De alternatieve merken van Oppo lijken consumenten echter niet inherent teleur te stellen die ervoor kiezen om een ​​van hun producten te kopen in plaats van Redmi, Vivo of Honor. Als gevolg hiervan belooft het merk dat Android 10 een groot deel van zijn geïnstalleerde vloot zal vertegenwoordigen. Er zal zelfs een bètaprogramma zijn voor sommige terminals, waaronder Realme X2 Pro.

Tien modellen
In een persbericht verzonden naar internationale media, kondigde Realme het implementatieschema aan voor Android 10-gebaseerde firmware (verborgen achter ColorOS 7) voor alle in aanmerking komende terminals. De lijst bestaat uit 11 referenties. Allen kwamen uit in 2019, met één uitzondering. De lijst bevat geen Chinees-specifieke modellen, zoals de Realme X2, die in India Realme XT wordt genoemd. Het eerste dat werd gebruikt was duidelijk een premium-model. Betaalbare terminals wachten nog een paar maanden. Het datumbereik loopt van januari tot het derde kwartaal van 2020.
Realme X2 Pro
Realme X2 Pro
Realme X2 Pro wordt gepresenteerd op de officiële Franse merkwebsite en zal in maart 2020 worden bijgewerkt
Laten we het toelichten. De eerste twee modellen die profiteren van Android 10 zijn Realme 3 Pro en Realme XT (ook bekend als Realme X2). De update wordt gelanceerd in januari 2020. Realme X en Realme 5 Pro worden in februari bijgewerkt. Het vlaggenschip van het merk, de Realme X2 Pro, is alleen beschikbaar in maart. Tegelijkertijd wordt begin december een bètaprogramma geopend. Realme 3 wordt uitgebracht in april. Zo is Realme 3i.

Goedkope modellen wachten bijna een jaar
De Realme 5 die onlangs in Frankrijk is uitgebracht en de Realme 5S, die enkele dagen geleden in India debuteerde, zullen in mei 2020 updates ontvangen. Realme 2 Pro is een van de enige gerelateerde modellen en zal in 2019 worden uitgebracht. In 2018 wordt het in juni bijgewerkt. Ten slotte zal Realme C2 (in plaats van de onlangs aangekondigde 2020-versie in Azië) in het derde kwartaal van 2020 worden bijgewerkt. Dit is het enige instapmodel dat wordt beïnvloed door deze update-gebeurtenis. De tag geeft aan dat deze datums indicatief zijn, er kunnen vertragingen optreden en de implementatie zal geleidelijk verlopen.
Sommige ontbreken in deze lijst in het 2019-model. Het belangrijkste is Realme X, de enige smartphone met een mechanische lade in de hele catalogus van jonge merken. Een andere smartphone die niet veel aandacht heeft gekregen (absoluut nooit): het C1 (2019) instapmodel dat in januari werd gelanceerd. Ten slotte wordt C2 (2020) niet genoemd. Maar als het onverwacht snel is, delen de twee modellen bijna al hun gegevenstabellen.
Koop een mobiele telefoonbatterij op accuden.nl tegen de beste prijs. Om u de vereiste batterijreferentie voor de mobiele telefoon te bieden! Al onze producten hebben een garantie van één jaar, worden binnen 30 dagen terugbetaald en betaald via beveiligde SSL.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...