Wednesday, November 20, 2019

Huawei bereidt een flip-top smartphone voor die vergelijkbaar is met Motorola Razr

Fabrikanten investeren steeds meer in smartphones met opvouwbare schermen. Hoewel het eerste dergelijke model in Frankrijk is genoteerd via Samsung Galaxy Fold en Huawei Mate X net is begonnen met de commercialisering in China, begrijpen we dat Huawei onlangs een patent heeft aangevraagd bij de Wereldorganisatie. Intellectuele eigendomsrechten.
华为可折叠智能手机挡板
Opvouwbare smartphone-omlijsting van Huawei

De terugkeer van de beweegbare klep?

Huawei werkt inderdaad op toekomstige smartphones.Een van de belangrijkste fysieke functies is om kleppen te bieden die vergelijkbaar zijn met die van oudere Motorola-telefoons en zal uiteindelijk heel dicht bij het Razr 2019-model komen dat zojuist is uitgebracht.
华为可折叠智能手机挡板
Momenteel zijn er een klein aantal opvouwbare smartphones, zoals de Royale FlexPai, vooral de Huawei Mate X en de Samsung Galaxy Fold. Wanneer ze vertrouwen op smartphones om horizontaal naar binnen te bewegen (voor Mate X en FlexPai) of uit te schalen, koos Motorola voor Galaxy Fold een andere manier: geïnspireerd door het iconische model Razr uit de jaren 2000. De speciale eigenschap van dit laatste is dat het scherm kan worden gevouwen en eenmaal gesloten, het kan worden omgezet in een ultracompacte mobiele telefoon.

Bovendien heeft Samsung onlangs zijn vermogen aangetoond om een ​​smartphone te ontwikkelen op de Samsung Developer Conference, die dit principe van een opvouwbare verwijderbare flip zal gebruiken. Het kan de tweede of zelfs derde generatie van de Galaxy Fold-serie vertegenwoordigen, en de volgende versie wordt naar verwachting begin 2020 uitgebracht en kan worden gepresenteerd op het komende World Mobile Congress in Barcelona.

Het scherm is groot, maar er is geen foto-elektrische sensor aan de voorkant

Tegelijkertijd beschrijft de patentaanvraag van Huawei een verticale opvouwbare smartphone met een centraal scharnier dat de telefoon kan uitschakelen wanneer de telefoon niet meer in gebruik is. De tekening toont een zeer dunne rand die nauwelijks bestaat. Nogmaals, er lijkt geen sprake te zijn van gaten of gaten in de front-end fotosensoren, wat verrassend is gezien het feit dat de mobiele apparaten van vandaag selfies niet kunnen negeren.

Opvouwbare smartphone-omlijsting van Huawei

Andere aanwijzingen kunnen zijn dat de toekomstige opvouwbare smartphone-afbeeldingen van Huawei minstens 3 fotosensoren aan de achterkant hebben. Een andere sensor (laagste vierkante vignet) kan worden geïntegreerd voor optische zoomopnamen, zoals de P30 Pro. Dit zijn echter slechts enkele van de grafieken, en ze zullen zeker op een bepaald punt in de definitieve versie van de smartphone heel anders zijn.
华为可折叠智能手机挡板

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...