Friday, November 1, 2019

Artikelen over kennis van laptopinvoer

samenstelling
Buitenmantel
Dit stuk heeft niets te zeggen, meestal is de bovenkant de kant met het logo dat de A-kant wordt genoemd; de zijkant van het scherm wordt de B-kant genoemd; de zijkant van het toetsenbord wordt de C-kant genoemd; de kant van de tafel wordt de D-kant genoemd.

2. Scherm
De paneeltypen zijn hoofdzakelijk onderverdeeld in IPS-scherm en TN-scherm. IPS is de hoofdkeuze.

Hoe hoger de resolutie, hoe beter de nauwkeurigheid van de schermweergave. Het is het beste om een ​​1080p-notebook te kiezen. Hoe hoger de resolutie, hoe meer inhoud wordt weergegeven.

3. Centrale verwerkingseenheid (CPU)
De prestaties van de CPU worden weerspiegeld in de werkingssnelheid. Binnenlandse notebook-CPU's omvatten voornamelijk (Intel) en AMD (AMD).

Bijvoorbeeld zoals getoond:

4. Grafische kaart
Natuurlijk zijn het de geïntegreerde grafische en discrete grafische afbeeldingen die iedereen kent.

Geïntegreerde graphics betekent geïntegreerd in de CPU, de prestaties zijn zwak, kunnen aan de dagelijkse behoeften voldoen, maar grote games kunnen niet worden uitgevoerd.
De discrete grafische kaart is een grafische kaart die onafhankelijk van de computer wordt geïnstalleerd naast het CPU-display dat bij de CPU wordt geleverd.
De fabrikanten zijn voornamelijk NVIDA en AMD. Mijn eerste notebook is een AMD grafische kaart en de resultaten zijn echt niet ideaal.
Opgemerkt moet worden dat hoe hoger de prestaties van de grafische kaart, hoe hoger het stroomverbruik en de warmteontwikkeling.

5. Geheugen
De kwaliteit van het geheugen heeft rechtstreeks invloed op de snelheid van de computer. Als het geheugen klein is, loopt de computer vast. Hoe groter het computergeheugen, hoe beter. 8G is de huidige reguliere configuratie.

Veel voorkomende notebooks zijn DDR3 1600 (derde generatie DDR-geheugen, frequentie 1600 MHz), DDR4 2130 en DDR4 2400. Het eerste komt vaker voor, terwijl het laatste de toekomstige ontwikkelingstrend is.

6. harde schijf
Over notebook harde schijven We richten ons over het algemeen op capaciteit en type harde schijf. De capaciteit is relatief eenvoudig te begrijpen, de huidige mainstream is 500G, 1T, 2T enzovoort.

Weinig gezond verstand: we gebruiken meestal de U-schijf, de harde schijf kan deze empirische formule gebruiken: koop configuratiecapaciteit * 0.9313 = werkelijke capaciteit.
>>>>>>>>>>>>laptop batterij

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...