Thursday, October 24, 2019

Huawei toonde Nova 5Z in China

Omdat Nova 5T in Europa arriveert om het gat in Mate 30 gedeeltelijk te vullen, zal Huawei zijn Chinese producten blijven aanbieden. Het bedrijf heeft zojuist Nova 5z geïntegreerd, dat bijna alle technische materialen voor Nova 5i Pro bevat.
Huawei breidt zijn productaanbod voortdurend uit en lanceert een nieuwe smartphone in China (als er geen vrijheid is in het Westen). De smartphone heet Nova 5Z en bevindt zich in het middenbereik van de bedrijvengids. Dit is het zesde model van de Nova 5-generatie, de tweede alleen na Nova 5, Nova 5i, Nova 5 Pro, Nova 5T en Nova 5i Pro. Is het echt nodig om een ​​zesde smartphone aan deze string toe te voegen? Weet ik niet

Hetzelfde ontwerp, dezelfde chipset, ...
Laten we deze Nova 5Z eens bekijken. In ergonomie is dit een variant van de Nova 5i Pro. Er zijn webcamgaten op het scherm, zoals Nova 5T en Nova 5i. Aan de achterkant is het hoofdfotoblok vierkant en gecentreerd. Met de Nova 5i Pro, Mate 30 Porsche Design en Mate 20 X is de Nova 5Z een van de weinige modellen die Huawei dergelijke foto's laat zien. Verder weg is de Nova 5Z, samen met de vorige terminal en de Mate 30/30 Pro, een van de weinige telefoons van het merk waarvan het fotoblok gecentreerd is en niet in de linkerbovenhoek. Is dit het begin van de trend? Misschien niet slecht.
Laten we nu de technische details invoeren. De Nova 5Z heeft hetzelfde scherm als de Nova 5i Pro: de 6,26-inch LTPS-tablet heeft een gat in de linkerbovenhoek voor de camera en heeft een Full HD + -resolutie. Het scherm wordt aangedreven door dezelfde chipset: HiSilicon Kirin 810, met een acht-core klokfrequentie van maximaal 2,27 GHz, biedt logische animatie voor alle middenbereikterminals van Honr en Huawei in de komende 10 maanden.
华为Nova 5z
... dezelfde camera, dezelfde batterij ...
De Nova 5Z bevat ook de fotografische apparatuur van de Nova 5i Pro. Vier keer de foto-elektrische sensor 48 + 8 + 2 + 2 megapixels met sensoren voor panoramisch zicht, de andere voor het detecteren van foto's, de laatste voor het berekenen van de diepte en niet te vergeten de IMX 586, Sony lijkt een grotere te verklaren Aandeel Chinese bedrijven in verhouding. Vooraan vonden we een 32 megapixel camera.
Een ander herstel van een ander model naar een ander model is een 4000 mAh-batterij die snel kan worden opgeladen met een maximaal vermogen van 20 watt. De gemeenschappelijke apparaten van de twee terminals lijken hetzelfde te zijn: USB C-type, dubbele nanoSIM-kaart, geheugenuitbreidingspoort van Nano Memory-formaat (zoals Mate), WiFi AC, Bluetooth 5.0, NFC, 3,5 mm-aansluiting en FM-tuner. Net als de Nova 5i Pro bevindt de vingerafdruklezer zich ook aan de achterkant. EMUI 9.1 (gebaseerd op Android 9.0 Pie) is natuurlijk terug.
Minimale opslag is iets verminderd
Daarom moet een vraag worden gesteld: wat is het verschil tussen de twee telefoons? Er lijken twee kleine verschillen tussen de twee te zijn. Ten eerste lijkt het scherm van de Nova 5Z compatibel te zijn met het DCI-P3-kleurmonster. Voor zover we weten, is dit niet het geval, maar het kan ook een overzicht zijn van de technische tabel van de Nova 5i Pro.
De tweede wijziging is om een ​​nieuwe configuratie voor het geheugen voor te stellen. Het wordt geleverd met 6 GB RAM en 64 GB opslag. Deze versie wordt geleverd met een andere versie die twee keer zoveel opslagruimte heeft. Het kan ook worden gebruikt met de Nova 5i Pro, die ook profiteert van twee extra configuraties met 8 GB RAM en 128 of 256 GB opslag.

.. en de prijs is 60 euro lager?
Laten we de prijs eens bekijken. De Nova 5Z is nu verkrijgbaar bij de China-stand voor een prijs van 1600 yuan (204 euro) voor de 6 + 64 GB-versie en 1.800 yuan (229 euro) voor de 6 + 128 GB-versie. Vergeleken met de prijs van Nova 5i Pro: 2200 yuan vanaf versie 6 + 128 GB tot 2800 yuan voor versie 8 + 256 GB, ofwel 400 yuan met constante opslagruimte. Dit is een daling die de kopers van Nova 5i Pro zullen waarderen ...

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...