Wednesday, October 30, 2019

Huawei Mate X: uitgebracht op 15 november, de 5G-versie komt in 2020 aan

Op 23 oktober hield Huawei een persconferentie in China. Drie stukken informatie werden onthuld. De eerste is een nummer: sinds het begin van het jaar zijn 200 miljoen smartphonemerken verkocht, Huawei en glorie. Ondanks het embargo dat door de Verenigde Staten is opgelegd, wordt Huawei naar verwachting nog steeds twee maanden vóór 2018 bereikt. Dit duidt duidelijk op goede resultaten in marktonderzoek.
Zoals we echter weten in ons artikel over de resultaten van het derde kwartaal van Huaweivoor 2019, zal deze sterke stijging zeker ten koste gaan van de gemiddelde verkoopprijzen. Analisten zijn inderdaad van mening dat Huawei, om een ​​dergelijke hoeveelheid te garanderen, zeker de prijs van distributeurs verlaagt om aankopen te verhogen. Het levert echter gegarandeerd de gewenste resultaten op: een rustig gezicht tonen en mooie mensen die voor de test staan.
华为伴侣X
Mate X komt op 15 november aan in China

Wat betreft het tweede nieuws van Huawei, arriveerde Mate X eindelijk bij de stand van de winkel. Het eerste betrokken land is natuurlijk China. Mate X is beschikbaar op 15 november. Er moet aan worden herinnerd dat de initiële lijstdatum is ingesteld op mei. De eerste smartphone met flexibel scherm van Huawei was zes maanden te laat. Het is bijna de tijd die Samsung nodig heeft om zijn Galaxy Fold te corrigeren.

Als je naar de Chinese versie van Vmall (een gezamenlijke winkel gesloten door Huawei en Honor in Frankrijk) gaat, zul je merken dat de uiteindelijke prijs van Mate X is: $ 16.999. Het is ongeveer 2.150 euro. Onze prijs valt volledig binnen het prijsbereik dat is opgegeven door de fabrikant toen deze voor het eerst officieel werd uitgebracht in februari vorig jaar. Houd er ook rekening mee dat, omdat het belangrijk is voor de toekomst, het wordt aanbevolen om MateX alleen in Kirg 980 in de 4G-versie voor te stellen.

5G-versie gepland voor lancering begin 2020

Er zijn echter geruchten dat Huawei van plan is om zijn nieuwe Kirin 990 (momenteel beschikbaar in de Mate 30-serie) in augustus te integreren om de vertraging in de telefoon te compenseren. Dit is het geval in een latere versie genaamd Mate Xs. Het bestaan ​​van deze versie werd aangekondigd op de conferentie. Dit is het derde belangrijke stuk informatie om te onthouden. Het wordt met name de 5G-versie van de HiSilicon-chipset. Dat is de krachtigste functie (niet alleen de connectiviteitsfunctie).

De tweede editie van Mate X zal worden uitgebracht na het Mobile World Congress in Barcelona in februari 2020. De prijs is nog niet gestegen. We weten nog steeds niet of er betere technische informatie op de smartphone komt (in RAM, opslag, batterij of camera). Een van de zekerheid is echter dat het chassis ongewijzigd moet blijven.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...