Monday, October 28, 2019

Huawei Mate 30 maakt nog steeds gebruik van Android, maar dit product zal worden uitgerust met Hongmeng OS

28 augustus nieuws, in augustus van dit jaar, heeft Huawei officieel de lancering aangekondigd van zijn zelf ontwikkelde besturingssysteem Hongmeng, dit besturingssysteem kan worden ontwikkeld voor mobiele telefoons, tablets, computers en andere scenario's, maar het is gemeld dat Huawei momenteel niet van plan is het te implementeren. Aan de telefoon. Onlangs meldden buitenlandse media dat de mobiele telefoons van de Huawei Mate 30-serie het Android-besturingssysteem zullen blijven gebruiken, en het Hongmeng-besturingssysteem kan worden gelanceerd op slimme Huawei-horloges.
Buitenlandse media GSMArena meldde dat Huawei onlangs Bluetooth-certificering heeft aangevraagd voor een reeks slimme horloges, en Huawei-horloges hebben het goed gedaan in de vorige markt. Huawei ontwikkelt waarschijnlijk een slim horloge op basis van het Hongmeng-besturingssysteem. Het is gemeld dat dit horloge misschien Huawei Watch 3 is, maar er wordt gespeculeerd dat Huawei ook een nieuw merk kan creĆ«ren voor het slimme horloge van het Hongmeng-besturingssysteem.
Het is gemeld dat het Hongmeng-systeem is gebaseerd op het op micro-kernels gebaseerde panoramische gedistribueerde besturingssysteem, dat naar behoefte kan worden uitgebreid om een ​​breder scala aan systeembeveiliging te bereiken.Het grootste kenmerk van het systeem is lage latentie, zelfs tot milliseconden of zelfs sub-milliseconden. Het Hongmeng-systeem heeft een drieledige architectuur: de eerste laag is de kernel, de tweede laag is de basisservice en de derde laag is de programma-architectuur, die flexibel kan worden ingezet voor verschillende apparaten.
Het is vermeldenswaard dat de vorige Ren Zhengfei ooit zei dat de productie van het Hongmeng-systeem niet specifiek voor smartphones is, maar voor het internet der dingen. Huawei zal de ecologie en technologie van Google respecteren en hoopt het wereldwijde openbare open mobiele besturingssysteem te blijven gebruiken, maar als de Verenigde Staten Huawei beperken om het Android-systeem van Google te gebruiken, dan zal Huawei zijn eigen systeem ontwikkelen. Vanuit dit oogpunt zullen de mobiele telefoons van Huawei op korte termijn van Android worden voorzien.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...