Wednesday, October 30, 2019

Hoe uw telefoon te organiseren om stress te verminderen

Elke dag hebben we talloze interacties met onze favoriete schermen - onderzoek toont aan dat mensen tot 150 keer per dag naar mobiele telefoons kijken. De meeste tijd wordt besteed aan het voltooien van dezelfde taak: beantwoord een e-mail, controleer Facebook, sla een nummer over, controleer Facebook opnieuw.
Ondanks veel tijd op mobiele telefoons stoppen we echter zelden met denken: hoe kan ik veranderen om stress te verminderen? Het blijkt dat je veel dingen kunt doen. Deze tips helpen u bij het starten van een belangrijke reis om de tijdsdruk op het scherm te verminderen.
Waarom zou u de beveiligings- en privacyinstellingen van uw telefoon niet verbeteren als u hier bent? We bieden een overzichtelijke, eenvoudig te begrijpen handleiding voor Android en iOS.

Sorteer uw app
Laten we beginnen met de basis. Er zijn veel verschillende manieren om uw applicatie te organiseren, maar welke methode u ook kiest, het is beter dan meerdere pagina's met ongesorteerde applicaties te hebben.
Zowel met iOS- als Android-telefoons kunt u een toepassingspictogram naar een ander pictogram slepen om een ​​map te maken. U kunt mappen ordenen op type (entertainment, productiviteit) of op actie (fotograferen, schrijven).
Europese wedstrijdcommissaris Margarete Vestager organiseert haar app op kleur. Er zijn enkele extremere methoden.
Grijs weergegeven
Voormalig Google-medewerker Tristan Harris pleit voor deze aanpak. Ontwerpethici beweren dat het grijswaardeneffect van uw iPhone of Android mensen kan helpen hun afhankelijkheid van hen te verminderen. Hoewel hier geen sterk wetenschappelijk bewijs achter lijkt te liggen, kan de ervaring eenvoudiger zijn.
Grijswaardenmodus is te vinden in de instellingen van zowel iPhone- als Android-apparaten. Ondanks de waarschuwing: video's bekijken op YouTube en doorbladeren op Instagram is misschien niet zo interessant.

Beheer uw pushmeldingen
Pushmeldingen zijn opdringerig en vereisen niet elke toepassing om uw aandacht te trekken wanneer u deze nodig hebt. Controleer uw instellingen voor pushmeldingen en schakel alle onnodige instellingen uit. En waarom schakelt u niet alle laatste nieuwsberichten uit wanneer u deze gebruikt.

Stel de modus Niet storen in
Zowel Android als iOS hebben een modus Niet storen. Deze stop-oproepen, berichten en andere meldingen verschijnen. U moet ten minste een modus Niet storen plannen terwijl u slaapt. Niemand wil gewekt worden door de e-mail van de baas. Overweeg ook om Niet storen te openen tijdens de vergadering of wanneer u de voordeur binnenloopt en tijd met uw gezin wilt doorbrengen.

Klaar om te slapen
Er wordt gezegd dat het heldere blauwe licht van het scherm voordat je naar bed gaat schadelijk is voor de gezondheid. Android en iOS hebben op een gegeven moment opties die je leuk vindt. Op iOS verandert Night Shift de kleur van het scherm in een warmere kleur en u kunt instellen hoe lang het duurt voordat dit gebeurt. Kan worden gevonden in de instellingen van de telefoon. Op Android kunnen vergelijkbare nachtmodusfuncties worden ingeschakeld via de instellingen van de telefoon.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...