Friday, October 25, 2019

He Gang: Huawei mobiele telefoon zal naar verwachting 250 miljoen eenheden / Mate30-serie of meer dan 10 miljoen verzenden

Op de Huawei 5G-terminal en de nieuwe scène voor de lancering van nieuwe producten op 23 oktober, heeft Huawei, de president van Huawei's mobiele productlijn voor eindapparatuur, aangekondigd dat de Huawei Mate30-serie 5G-versie de afspraak heeft geopend. Daarnaast werd ook de zeer goed ontvangen mobiele telefoon van Huawei Mate X met vouwscherm uitgebracht. In een interview zei He Gang dat de verkoop van de Huawei Mate30-serie dit jaar naar verwachting 10 miljoen eenheden zal bedragen. Huawei Mate Xs uitgerust met de Kirin 990 zal volgend jaar worden gelanceerd.
Huawei Mate30 Pro 5G Edition opent een afspraak
In dit interview zei He Gang dat Huawei Mate30-serie 5G mobiele telefoons 5G dual-mode ondersteunen, die volledig kan voldoen aan de commerciële behoeften van operators en consumenten. Hij verwacht dat de 4G- en 5G-versies van de Huawei Mate30-serie dit jaar naar verwachting 10 miljoen eenheden zullen uitdagen. Bovendien zei hij ook dat halfjaarlijkse 5G-producten van Huawei zijn gepland en dat volgend jaar meer 5G-producten worden geïntroduceerd.
Huawei Mate X
De Huawei Mate X die op de conferentie is uitgebracht, kost 16.9999 yuan en gebruikt nog steeds het ontwerp van de Kirin 980 Barong 5000 5G-basisbandcombinatie. Het werd voor het eerst getoond op het MWC in februari, maar het werd enkele maanden vertraagd vanwege het opbrengstprobleem. Deze keer zei He Gang dat het opbrengstprobleem van de machine is opgelost en aan de normale behoeften van consumenten kan voldoen. Huawei Mate Xs uitgerust met de Kirin 990 5G-chip wordt morgen in maart gelanceerd.
Verzendingen van mobiele telefoons van Huawei overschreden 200 miljoen eenheden
Bovendien kondigde He Gang op deze conferentie ook aan dat vanaf 22 oktober de verzending van Huawei-smartphones in 2019 de 200 miljoen eenheden heeft overschreden. In september waren de smartphoneverzendingen van Huawei 185 miljoen eenheden, wat betekent dat in minder dan een maand het aantal zendingen van Huawei met 15 miljoen eenheden steeg. Bovendien verwacht He Gang dat de totale zendingen van mobiele telefoons van Huawei dit jaar 240-250 miljoen eenheden zullen bereiken.
>>>>>>>>>>>>> Batterij voor mobiele telefoon van Huawei

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...