Monday, September 30, 2019

Wat zijn de vier belangrijkste aspecten van het kiezen van een gaming-laptop?

Voor veel mensen denken ze dat hoe duurder de computer, hoe beter de computer in theorie, maar is dit het geval? Het antwoord is niet het geval, wat voor notebook is dan geschikt voor u?
Ten eerste de grafische processor (beter bekend als grafische kaart)
De grafische kaart is gelijk aan de ziel van de computer en bepaalt de helderheid en kwaliteit van uw computerbeeld. De algemene mainstream is de N-kaart (NVIDIA NVIDIA grafische kaart) en A-kaart (AMD grafische kaart), de prestaties van de twee grafische kaarten zijn nog steeds erg goed, maar de N-kaart heeft nog steeds een aanzienlijke markt in de markt.
Ten tweede, de processor (beter bekend als CPU)
Als de grafische kaart de ziel van de computer is, is de CPU het brein van de computer en een belangrijke indicator voor het bepalen van de kwaliteit van de computer. Momenteel populaire CPU op de markt, zoals de Core-serie, de huidige I7- en I5-serie. I7 is geschikt voor grote games en sommige professionele toepassingen, i5 is een beetje slechter, maar over het algemeen is er geen probleem, het hangt af van uw economische omstandigheden.
Ten derde, de harde schijf
Harde schijven worden over het algemeen geclassificeerd in SSD's voor SSD's en mechanische harde schijven. De mechanische harde schijf wordt gekenmerkt door een lage prijs en grote capaciteit en voldoet aan de behoeften van gebruikers met een grote opslagcapaciteit, maar de snelheid is traag en de vertraging tussen het schakelen tussen software is lang. Het is echter een betere oplossing om de vaste schijf van het model te matchen met de vaste schijf.
Ten vierde, de geheugenstick (algemeen bekend als geheugen)
Hoe groter de geheugentheorie, hoe beter. Hoe sneller de verwerkingssnelheid van de computer is sneller. Als u bijvoorbeeld een kippenspel speelt, moet u meer dan 8 gram kiezen. Het is echter te verspillend om het te veel te gebruiken, dus het is voldoende om er een te kiezen die bij u past en u kunt het zelf gebruiken, maar in dit stadium kiest u over het algemeen een minimum van 8 gram, anders is de computer die u koopt gemakkelijk te elimineren.
>>>>>>>>>>>


Laptop batterij

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...