Monday, September 16, 2019

Sony lanceert nieuw vlaggenschip FX9-camera

Op 13 september 2019 heeft Sony de PXW-FX9 uitgebracht, de eerste XDCAM-camera van Sony met een geavanceerde 6 K2 full-frame imager en snel hybride autofocus (AF) -systeem. Deze nieuwe vlaggenschipcamcorder biedt makers van inhoud meer creatieve kracht om beelden van hoge kwaliteit vast te leggen die echt resoneren met het publiek.
Gebaseerd op de succesvolle PXW-FS7 en PXW-FS7M2, biedt de PXW-FX9 uitstekende mobiele flexibiliteit en een geavanceerd autofocussysteem. De nieuw ontwikkelde imager levert indrukwekkende defocus En slow motion vermogen. De PXW-FX9 neemt ook de kleurtechnologie van de CineAltaV digitale bioscoopcamera en de Dual Base ISO 800/4000-functionaliteit over, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor documentaires, MV's, tv-shows en verschillende live-evenementen.
8807e760fd354ba99d102909cc81e3f3
FX9 is het resultaat van ontwerpwerk in nauwe samenwerking met de gemeenschap voor het maken van programma's en is een ander voorbeeld van de voortdurende verbetering van Sony's ideeën om te voldoen aan de behoeften van klanten en markten. De camera profiteert van de veelzijdige, draagbare en krachtige FS7-serie "Run & Gun" -camcorder, terwijl hij ook een breed dynamisch bereik en full-frame-opnamen biedt.

Krachtige functies voor contentmakers
De nieuw ontwikkelde 6K full-frame imager biedt een breed dynamisch bereik en een hoge gevoeligheid, weinig ruis en meer dan 15 breedtegraden en kan intern worden opgenomen in 4K 3 4: 2: 2 10-bits modus. Met de sample-mogelijkheden van de full-frame 6K-imager kunnen professionele video-beoefenaars 4K-beelden van hoge kwaliteit maken met ondiepe scherptediepte, met indrukwekkende onscherpe effecten, terwijl groothoekopnamemogelijkheden de creativiteit van makers van inhoud openen. Nieuwe mogelijkheden. Of het nu in de oogverblindende zon is of om middernacht, elke scène die het vastlegt, heeft een realistisch visueel effect. Bovendien maakt de camcorder vijf keer slow motion-opnamen met HD 120 fps.

De FX9 gebruikt dezelfde kleurtechnologie als de CineAltaV-camera en dubbele native ISO-technologie (FX9: 800/4000), en de nieuwe imager creëert een zachtere, aantrekkelijkere gezichtstint.
Het verbeterde snel mixende autofocussysteem beschikt over aanpasbare autofocusconversiesnelheid en gevoeligheidsinstellingen, gecombineerd met fasedetectie autofocus en snelle, nauwkeurige doelvolging met contrastautofocus voor uitstekende focusnauwkeurigheid. De 561-punts fasedetectie-AF-imager bestrijkt een beeldgebied met een breedte van ongeveer 94% en een hoogte van ongeveer 96%, wat zorgt voor nauwkeurige en gevoelige automatische tracking met behoud van een ondiepe scherptediepte, zelfs voor snel bewegende doelen.

Onbeperkte creativiteit en flexibiliteit
Geïnspireerd door de 'Run & Gun'-mogelijkheden van de FS7-serie camcorders met hoge mobiliteit, biedt de FX9 grotere flexibiliteit voor makers van inhoud dankzij het elektronische variabele ND-filter. Dit biedt makers van inhoud meer creatieve effecten en verandert direct de belichtingsniveaus afhankelijk van de opnameomgeving - zelfs bij het verplaatsen van binnen naar buiten of bij het fotograferen onder natuurlijke lichtomstandigheden. Het is ook mogelijk om beeldstabilisatie-informatie op te nemen en deze te gebruiken in de optionele Catalyst Browse / Prepare4-app. Zelfs bij fotograferen vanuit de hand kan de fotograaf zeer stabiele visuele effecten vastleggen. Sony werkt ook aan het stimuleren van andere niet-lineaire bewerkingstools van derden om deze functie over te nemen.
De FX9 wordt ook geleverd met een reeks aanpassings- en uitbreidingsfuncties, waaronder een nieuwe UWP-D-serie draadloze microfoon via een multi-interface flitsschoen met een digitale audio-interface (MI flitsschoen) en een 10-bit S35 4 k 120 met de XDCA-FX9 uitbreidingsset. Fps en 16-bit RAW-uitgang 5, compatibel met Sony BP-GL- en BP-FL-serie batterijen, D-Tap, RJ-45-interfaces, stabiele streaming van media met twee dragers via twee draaglijnen, uitzendbaar Stel de DWX Slot Digital Wireless Receiver in die gewoonlijk wordt gebruikt in 5.
De FX9 zal ook compatibel zijn met de nieuwe E-mount lens FE C 16-35mm T3.1 G - deze unieke lens biedt een uitstekende balans tussen volledig handmatige bediening en automatische besturing van filmopnamen.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...