Thursday, September 19, 2019

Robuuste batterijduur van 20 uur: NEC Power Releases Nieuwe LAVIE Pro-notebook

De notebooks van vandaag worden dunner en lichter, en draagbaarheid wordt steeds beter, maar de duurzaamheid is zorgwekkend, maar de NEC van Japan (Nikken) is een perfecte combinatie van ultradun en duurzaamheid.

Onlangs bracht het beroemde Japanse NEC (Nikken) de nieuwe LAVIE Pro-notebook uit, die twee nieuwe producten brengt, PM750 / NA en PM550 / NA. Zeer nuttig voor gebruikers in ruwe omgevingen.
t011131c455dad0a7ee
De twee modellen blijven het LAVIE Pro-familieontwerp, de machine is niet zo luxe, de behuizing is slechts 15,5 mm, slechts 875 gram, veel minder dan hetzelfde niveau notebook op de markt, bijna vergelijkbaar met een tablet, de officiële claim LAVIE Pro is het dunste notebook ter wereld. Bovendien is LAVIE Pro nog steeds de meest robuuste notebook op de markt en er wordt gemeld dat de behuizing is gemaakt van nieuw ontwikkeld koolstofmateriaal, dat twee keer zo sterk is als de vorige behuizing van aluminiumlegering.

Specifieke configuratie, iets hogere positionering PM750 / NA uitgerust met Core i7-8565U-processor, uitgerust met 8 GB geheugen + 512 GB SSD-configuratie; iets lagere positionering PM550 / NA met Core i5-8265U-processor, uitgerust met 8 GB geheugen + 256 GB SSD solid-state drive, Beide modellen gebruiken een 13,3-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080, maar ondersteunen helaas geen aanraking.

Bovendien worden beide geïntegreerde dual-band wireless, Bluetooth 5.0, infraroodcamera met gezichtsherkenning, USB-C ondersteuning voor snel opladen ook geleverd met een conferentiemodus, één klik om de gesprekskwaliteit te verbeteren. De levensduur van de batterij is altijd een kort bord geweest voor ultradunne notebooks, maar na deze verbetering claimt de officiële batterij 20 uur batterijduur, voldoende voor gebruikers om twee dagen te gebruiken.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...