Thursday, September 26, 2019

Laptop batterij gebruik misverstand, ken deze drie punten, levensduur van de batterij is duurzamer!

In het leven zijn er vaak enkele problemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van een laptop moet de stroomadapter eerst worden aangesloten of eerst worden aangesloten. Of is het dat de langdurige volledige lading van de notebook de levensduur van de batterij beïnvloedt, enzovoort.
Laten we vandaag over deze veel voorkomende problemen praten:
1. Moet u bij het opladen van de voedingsadapter (lader) eerst de computer aansluiten of eerst het stopcontact?
Dit probleem is een detail waar veel studenten niet op letten, maar tijdens het opladen moet het op de voeding worden aangesloten voordat het op de computer wordt aangesloten.
Omdat de spanning van de voedingsadapter onstabiel is op het moment van inschakelen, nadat de voedingsadapter is ingeschakeld, is de computer aangesloten, zodat kan worden voorkomen dat de stroom van de voedingsadapter het computercircuit beschadigt.
Sluit dus eerst het stopcontact aan en zet daarna de computer aan.

2. Kan de notebook tijdens het opladen worden gebruikt?
In feite hebben veel notebooks nu ingebouwde programma's om overladen te voorkomen, wat kan werken tijdens het opladen. En de computer moet tijdens gebruik zoveel mogelijk op de stroomvoorziening worden aangesloten. Tegenwoordig kan de batterijcapaciteit van veel laptops niet lang worden ondersteund wanneer de computer voltijds werkt. Daarom heeft de notebook-computer in principe een ingebouwde energiebesparende modus. Als de stroom niet is aangesloten, gaat de notebook standaard naar de energiebesparende modus en is de stroom extreem laag. , gebruik de computer zoveel mogelijk wanneer u de computer gebruikt. Merk ook op dat de batterij niet mag worden gebruikt voor automatische uitschakeling.
3. Moet de computer de batterij activeren wanneer deze voor de eerste keer wordt ingeschakeld?
Het activeren van de batterij is eigenlijk de voormalige nikkel-cadmiumbatterij. Op dit moment werkt de notebook op een lithiumbatterij. De lithiumbatterij hoeft niet te worden geactiveerd na het verlaten van de fabriek, maar moet om de andere tijd worden gebruikt om de activiteit van de lithiumionen te behouden.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...