Sunday, September 29, 2019

IFA 2019: Laptops, smartphones, 5G en meer

De Berlin International Consumer Electronics Show in Duitsland heeft een Europese trend, maar we leven nu in een wereldwijd economisch systeem. Bedrijven gebruiken de International Consumer Electronics Show om een ​​breed scala aan producten te lanceren, van laptops tot wearables tot een breed scala aan apparaten.

Internationale consumentenelektronica-shows zien vaak de nieuwste laptops en tablets debuteren, om de eenvoudige reden dat laptopfabrikanten zijn begonnen af ​​te nemen vóór het vakantieseizoen, willen ze graag de nieuwste modellen voor consumenten lanceren. Chipfabrikanten lanceren ook effectief nieuwe elementen, met het doel om releases sneller te maken dan voorheen.

De verwachting is dat een groot aantal laptops Intel's 10e generatie kernchips op IFA zullen gebruiken. Daartoe heeft Intel een nieuwe kernprocessor van de 10e generatie geïntroduceerd en zelfs een variant aangekondigd die in augustus op een nieuwe processor wordt geïntroduceerd. De verwachting is dat veel notebookfabrikanten nieuwe draagbare computers zullen introduceren op de International Consumer Electronics Show, met snellere efficiëntie, hogere kunstmatige intelligentie en hogere grafische mogelijkheden in de 10e generatie kernchips.

Acer houdt vaak een persconferentie twee dagen vóór het begin van de show, en deze keer is geen uitzondering. Naar verwachting zullen de nieuwste laptops en tablets van Lenovo, Asus en Samsung te zien zijn. De show was vroeger de locatie voor smartphones, vooral wanneer Samsung de nieuwste producten in Berlijn uitbrengt. Net als Apple geeft Samsung echter de voorkeur aan privé-gelegenheden.
Dit wil niet zeggen dat de telefoon tijdens de show mogelijk niet verschijnt. LG kan zijn V60-telefoon met twee schermen, een reeks aanhangwagens lanceren en LG's aandacht voor de show is even belangrijk, ongetwijfeld een dubbel scherm in het plan van de fabrikant van mobiele telefoons om een ​​groot deel voor zijn rekening te nemen.
HMD International, dat momenteel verantwoordelijk is voor Nokia's ontwerp voor mobiele telefoons en advertenties, zal op 5 september ook een persconferentie houden tijdens de show. Geruchten over smartphones zijn onder meer Nokia 5.1, Nokia 6.1 en Nokia 7.1 mid-range telefoons.

Als het gaat om telefoonfabrikanten, is 's werelds op een na grootste fabrikant van mobiele telefoons aanwezig op de show. Yu Chengdong, CEO van de inkoopafdeling van Huawei, zal een toespraak houden tijdens de openingsceremonie van de tentoonstelling op 6 september.
Huawei is van plan om in 2019 de Kirin-chipset te gebruiken om smartphones te produceren. Huawei heeft een opvouwbare persoonlijke mobiele telefoon Mate X. Deze mobiele telefoon is uitgesteld vanaf de unieke releasedatum. Ik hoop dat de keynote van het bedrijf ons laat weten wanneer dit systeem wordt gelanceerd.
Als we 5G-connectiviteit overwegen, denken we meestal aan smartphones, maar 5G is sneller en heeft een kortere latentie, wat geen systeemvoordeel is. 5G is van cruciaal belang voor veel compleet verschillende gadgets, van goede apparatuur voor het leven tot aanverwante voertuigen.
Smartwatch, Fitbit maakte een sprong in IFA, lanceerde Fitbit Versa 2, dat beschikbaar zal zijn op 15 september. Verschillende fabrikanten van smartwatches hebben echter besloten hun plaats in te nemen bij aankomende zakelijke evenementen. Na eenvoudig het Fenix ​​6-horloge te hebben getoond, wordt van Garmin verwacht dat het meer horloges lanceert. Verwacht wordt dat fossielen ook in het heden zullen verschijnen.
>>>>>>>>>> Laptop batterij

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...