Tuesday, September 24, 2019

Huawei is eindelijk begonnen met schieten! Laptops met Hongmeng OS worden in het buitenland vermeld

Onlangs gelooft Huawei dat iedereen zich al bewust is van de waanzin van de Verenigde Staten. Vanaf mei van dit jaar begon het Amerikaanse ministerie van Handel Huawei op te nemen in de "fysieke lijst", en veel Amerikaanse bedrijven begonnen de levering van reserveonderdelen aan Huawei te staken. Naast halfgeleiderbedrijven zoals Intel, NVIDIA, Qualcomm, Broadcom en Micron is Google, de wereldwijde softwaregigant, begonnen met het lanceren van Huawei. Het Android-systeem dat op Huawei-telefoons wordt gebruikt, is ontwikkeld door Google. Hoewel Android een open source-systeem is, wordt het nog steeds gedragen door Huawei voor kleine schoenen. Wat er kan worden gedaan, het is in feite geen goed idee voor Google om Huawei te beperken het Android-systeem te gebruiken, waardoor Huawei mogelijk zijn eigen besturingssysteem zo snel mogelijk kan lanceren.
In het begin verwijderde Google het nieuwe model van Huawei uit de testlijst van het AndroidQ-systeem. Later hoorde ik dat Huawei zijn eigen besturingssysteem moest doen en voegde Google stilletjes Huawei-modellen toe. Aan de vooravond van de recente release van de mate30-serie-modellen van Huawei, heeft Google aangekondigd dat het verboden is om de apps en services van Google te gebruiken. Voor ons maakt dit niet uit omdat we meestal geen Google-apps gebruiken, maar voor buitenlandse gebruikers, Veel van de software van Google is onmisbaar in het dagelijks leven. De helft van de mobiele telefoons van Huawei wordt in het buitenland verkocht. Deze beperking heeft onvermijdelijk invloed op de buitenlandse verkoop van mobiele telefoons van Huawei. Natuurlijk is Huawei geen oplossing. Er is een systeem op internet met een eigen besturingssysteem. Nu kan dit worden bevestigd. Huawei heeft een eigen besturingssysteem, maar het software-ecosysteem van Android heeft zich ontwikkeld. Decennia lang hebben Huawei-systemen er niet mee kunnen concurreren, dus Huawei geeft er nog steeds de voorkeur aan Android te gebruiken. Voor zijn eigen besturingssysteem is de ontwikkeling van Huawei niet gestopt. Huawei's Hongmeng gebruikte het op het glorie- en wijsheidsscherm. Onlangs is gemeld dat de notebooks en slimme horloges van Hongmeng OS in het buitenland zullen worden vermeld. Peter Gauden, senior wereldwijde productmanager bij Huawei, onthuld.
Huawei heeft namelijk al lang vastgesteld dat het Hongmeng-systeem niet alleen op het glorie- en wijsheidsscherm zal worden gebruikt, maar ook op slimme horloges van Huawei.Wat betreft de notebookcomputer, het nieuws is vrij nieuw. Volgens nieuws van de buitenlandse media, zal de notebookcomputer die is uitgerust met Hongmeng de mobiele versie van de SOC overnemen, wat voornamelijk een lichtgewicht product is, dat ook een goede interactie zal hebben met het eigen EMUI-systeem van Huawei. Hongmeng OS-notebook, is de auteur van mening dat de huidige Windows-ecologie niet tijdelijk kan worden vervangen, het grootste probleem van Hongmeng-notebook of software-ecologie.
>>>>>>> huewei batterij

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...