Wednesday, September 25, 2019

Deze vier situaties verschijnen op de mobiele telefoon en geven aan dat de batterij van de mobiele telefoon verouderd is.

De batterij van de mobiele telefoon heeft een lange levensduur, naarmate de gebruikstijd toeneemt, zal de batterij langzaam verouderen en zal deze niet meer elektriciteit opslaan en zal het stroomverbruik sneller en sneller zijn en steeds nuttiger worden. Dan komt de vraag, hoe de veroudering van de batterij van de mobiele telefoon te beoordelen? De veroudering van de batterij is nog steeds een goed oordeel. Als de mobiele telefoon deze vier situaties heeft, is het waarschijnlijk dat de batterij verouderd en na de verkoop moet worden getest of vervangen.
Naarmate de levensduur van de batterij toeneemt, zal de batterij onvermijdelijk geleidelijk verouderen, en de sprong van de batterij is een belangrijk fenomeen van veroudering van de batterij. Als tijdens normaal gebruik de batterij plotseling veel daalt, zoals de batterij plotseling van 70% naar 20% springt; of de telefoon meer vermogen heeft, springt deze plotseling naar 0% en sluit vervolgens automatisch af, u moet de lader aansluiten Opstarten. Als het een batterijsprong is, moet u de batterij na de verkoop controleren.
Een ander fenomeen van veroudering van de batterij is capaciteitsverlies.De prestaties van capaciteitsverlies zijn dat de mobiele telefoon zeer snel stroom verbruikt. Naarmate het aantal keren dat de telefoon wordt opgeladen en ontladen, neemt het capaciteitsverlies van de batterij geleidelijk toe. Daarom is in het dagelijkse gebruiksproces vastgesteld dat het batterijverbruik duidelijk wordt versneld, wat aangeeft dat de batterij tot op zekere hoogte is verouderd.
Mobiele telefoons van Huawei presteren over het algemeen beter in omgevingen met lage temperaturen. Als de mobiele telefoon langer dan een jaar wordt gebruikt en de high-current applicatie (zoals games, foto's, video's, enz.) Wordt ingeschakeld in een omgeving met lage temperaturen, treedt het fenomeen automatische uitschakeling op.De mobiele telefoon wordt niet eerder automatisch in een vergelijkbare omgeving uitgeschakeld en de lader wordt opnieuw aangesloten. Daarna geeft de batterij-indicator aan dat er nog steeds veel elektriciteit is, wat aangeeft dat de batterij van de telefoon mogelijk is versleten.
Als de batterij uitpuilt, betekent dit dat de batterij is versleten. Hoe hoger de veroudering van de batterij, hoe ernstiger de bobbel. Als u merkt dat de batterij een bobbel heeft, moet u de batterij op tijd vervangen.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...