Wednesday, September 18, 2019

DELL Notebook XPS 15 Review: de krachtigste laptop op de markt

De XPS-serie van Dell is altijd een favoriete notebook geweest voor consumenten. Vooral de 13-inch serie is een uitstekende draagbare notebook.
Dus wat zijn de prestaties van de nieuwe XPS 15? Hoewel niet perfect, heeft de nieuwe XPS 15 veel van de problemen van eerdere modellen opgelost. De 2019 XPS 15 is de high-end notebook van Dell.De nieuwe versie biedt zelfs een versie van het 4K OLED-paneel en kan diepere zwarte en helderdere kleuren weergeven, wat erg zinvol is voor beeldverwerking. Hoewel er dunnere, lichtere en mooiere 15-inch notebooks op de markt zijn, is de XPS 15 ongetwijfeld de meest uitgebreide in alle opzichten.

t014f5335fead6de26c
Ontwerp en hardware
Hoewel DELL adverteerde dat het een van de kleinste en lichtste 15-inch laptops was, vond ik het nog steeds erg groot. Maar dit kan ook zijn omdat ik minder blootgesteld ben aan 15-inch laptops, dus elke 15 inch kan geweldig aanvoelen. Maar vergeleken met laptops zoals LG Gram 15, ASUS ZenBook Pro 15 en Acer ConceptD 5, is de XPS 15 nog steeds omslachtig. De XPS 15 is immers veel zwaarder dan de Gram 15 en Concept D 5.
De grootste verbetering in het nieuwe product van dit jaar is de camerapositie. Het bevindt zich nu boven aan het scherm, niet onder het scherm, en er is geen videogesprek meer met XPS 15, de andere partij kan alleen de toestand van uw neusgaten zien. Om deze verbetering te bereiken, kan Dell de camera alleen verkleinen om aan de smalle rand te passen.

Toetsenbord en trackpad
Een andere upgrade van het oude model is het toetsenbord, en het nieuwe toetsenbord heeft meer merkbare en zachtere feedback. Vind persoonlijk dat het niet zo goed is als Thinkpad, maar dat het comfortabeler is dan de MacBook Pro. Het touchpad heeft geen verandering, dezelfde grootte en dezelfde gevoeligheid als de oude.

Beeldscherm en audio
De XPS 15 met 4K OLED-scherm is prachtig. Foto's bewerken en video's bekijken op het display van de XPS 15 is een geweldige visuele ervaring en dankzij het heldere OLED-paneel kunt u de details zien, zelfs als het omgevingslicht niet goed is.

De luidsprekers van de XPS 15 zijn luid en helder en leveren als notebook uitstekend geluid dat voldoet aan de behoeften van Universal's audio en video.

t01628e58a5da3b162b
Prestaties en batterij
Het nadeel van het 4K-scherm is dat het meer stroom verbruikt, dus de batterij is vaak een groot probleem. Dell zei dat de XPS 15-testlevensduur tot 20 en een half uur kan duren. In mijn test liep hij 13 en een half uur, hoewel er een kloof is met de officiƫle gegevens, presteert hij nog steeds goed. Als u het scherm dimt en de energiebesparingsmodus inschakelt, kunt u de levensduur van de promotie van Dell bereiken.
Het voorbeeld voor deze beoordeling gebruikte de negende generatie van de acht-core Intel Core i9 CPU en de NVIDIA GeForce GTX 1660 grafische kaart. Met 32 ​​GB RAM en 1 TB SSD kan worden gezegd dat dit een krachtige computer is.
Maar deze krachtige computer kost ook $ 2.649, wat $ 100 minder is dan de beste MacBook Pro.

overzicht
De XPS 15 valt op door zijn uitgebreide en krachtige prestaties. En XPS 15 is ook een van de beste laptops die er zijn.

No comments:

Post a Comment

De eerste 5G-telefoon van HTC is uitgerust met Snapdragon 765G SoC en 5000mAh-batterij

HTC, een Taiwanese smartphonemaker, lanceerde vandaag zijn eerste 5G-telefoon in Taiwan, genaamd U20 5G. Het is ook de eerste mobiele telef...